Új hozzászólás Aktív témák

• kiara17

csendes tag

sziasztok 17 éves vagyok és 2 napja vagyok túl a mandulaműtétemen .... mikor olvastam az itt elhangzottakat nagyon beparáztam... elmesélem a történetem...Április óta folyamatos mandulagyulladásom volt kezdetben 4 hetente majd oktoberben 2 hetenbe gyulladt be novemberben pedig már antibiatikum nélkül nemvoltam meg ,de azt hozzá tenném hogy ez csak csonk,mert 4 éves koromban kivették a mandulám de otthagytak 1 szövetet ami tulbirjánzott. Novemberben csalánkiütések jöttek ki rajtam,majd az orvosok közölték velem,hogy góc van a mandulámon és kikellene venni .. jó megis lett beszélve februárba megmütenek majd december elején lázas lettem háziorvos aztmondta influenza de már 1 hét után sem javultam,csak jobban lázasodtam,bementünk a korházba,mert eléggé megilyedtünk már anyummal és ugyancsak felakarták irni nekem az antibuatikumot de 3 honap alatt legalább 9-10 dobozzal szedtem be teljesen gyenge voltam már 3 fül-orr gégész nézett meg mindenki csak irni akarta fel a gyogyszert majd elmentünk a főorvoshoz és észrevette hogy tájogos a mandulám de nagyon durván egyböl ültetett is le mondta hogy ópuszgyanús(műtét) felnyitotta tágitotta 6 napig voltam kórházban 3szor nyitotta meg hazaengedett majd szilveszter előtt megint elkezdett fájni 31én bementünk a korházba megint megnyitották mert azthitték telitödött.. de mégse!! aztán mondta a doki hogy hétfön feküdjek be megműt mert eztmár nemlehet halasztani megis mütöttek tegnap (kedden)persze az egri kórházban altatással végezték... nagyon paráztam amiket olvastam de nemkellett volna,nemvészes kilehet birni a tájos 6szor roszabb,szoval akinek már volt tájogja és a manduláját nem vetette ki,higgyen nekem vetesse ki mert ha halasztják annál rosszabb... most itt fekszem a kórházban ma már tudam enni nemvészes igazábol... szoval aki mandula műtét elött áll,neparázzom persze eztűrőképességtől is függ de teljesen kibirható :) ne parázzatok énis kibirtam,de enyém már nagyon beteg volt :SSS sok sikert mindenkinek :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés