- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiara17
csendes tag
sziasztok 17 éves vagyok és 2 napja vagyok túl a mandulaműtétemen .... mikor olvastam az itt elhangzottakat nagyon beparáztam... elmesélem a történetem...Április óta folyamatos mandulagyulladásom volt kezdetben 4 hetente majd oktoberben 2 hetenbe gyulladt be novemberben pedig már antibiatikum nélkül nemvoltam meg ,de azt hozzá tenném hogy ez csak csonk,mert 4 éves koromban kivették a mandulám de otthagytak 1 szövetet ami tulbirjánzott. Novemberben csalánkiütések jöttek ki rajtam,majd az orvosok közölték velem,hogy góc van a mandulámon és kikellene venni .. jó megis lett beszélve februárba megmütenek majd december elején lázas lettem háziorvos aztmondta influenza de már 1 hét után sem javultam,csak jobban lázasodtam,bementünk a korházba,mert eléggé megilyedtünk már anyummal és ugyancsak felakarták irni nekem az antibuatikumot de 3 honap alatt legalább 9-10 dobozzal szedtem be teljesen gyenge voltam már 3 fül-orr gégész nézett meg mindenki csak irni akarta fel a gyogyszert majd elmentünk a főorvoshoz és észrevette hogy tájogos a mandulám de nagyon durván egyböl ültetett is le mondta hogy ópuszgyanús(műtét) felnyitotta tágitotta 6 napig voltam kórházban 3szor nyitotta meg hazaengedett majd szilveszter előtt megint elkezdett fájni 31én bementünk a korházba megint megnyitották mert azthitték telitödött.. de mégse!! aztán mondta a doki hogy hétfön feküdjek be megműt mert eztmár nemlehet halasztani megis mütöttek tegnap (kedden)persze az egri kórházban altatással végezték... nagyon paráztam amiket olvastam de nemkellett volna,nemvészes kilehet birni a tájos 6szor roszabb,szoval akinek már volt tájogja és a manduláját nem vetette ki,higgyen nekem vetesse ki mert ha halasztják annál rosszabb... most itt fekszem a kórházban ma már tudam enni nemvészes igazábol... szoval aki mandula műtét elött áll,neparázzom persze eztűrőképességtől is függ de teljesen kibirható
ne parázzatok énis kibirtam,de enyém már nagyon beteg volt :SSS sok sikert mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest