Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• backakao

csendes tag

sziasztok. nah itt vagyok éppségbe :F vagy mégsem... mandulátlanul :)
    hát szoval elmesélem az én történetemet.(mert tudom hogy nekem is ezek segitettek a legtöbbet)
    szerda reggel fél 7-re bent voltunk a korházba. 7 re megkaptam az ágyam.
    aztán csak várni és várni -.-" várni a legborzalmasabb..
    kb: 9 körül megkaptam a vigyori tablettámat :D valami iszonyú jó cucc :D mindenen röhögtem . DE figyeljetek oda hogy menjeteke el pisilni mert volt egy szobatársam aki bepisilt mert elernyedtek az izmai (van ilyen :s)
    aztán még mindig várni kellett... a gyógyszernek rég elmúlt a hatása mikor elkezdödött a mütét. kb: 12 óra körül.
    2 kis gyereket mütöttek elöttem. valami borzalmas volt látni mikor anyukák sirtak. nah én onnantól kezdtem elparázni és én is elbögtem magam.
    aztán jöttem én o.O 13óra körül. betoltak szépen a mütöbe. a pasi mondogatta nekem hogy ne hogy már féljek elöttem lévö kislány nem félt ennyire( pedig én jó birom ezeket)
    szoval beraktak. volt jó pár ember ott 6-7.
    át kellett feküdni a másik ágyra aztán felülröl levetközni(amit én borzalmasan utálok:s)
    aztán elkezdték a vérnyomásomat mérni és probáltak keresni vénát.nem találtak legalább 10 szer emg szurkáltak mindenhol aztán a másik kezemet is szóval jól megszenvedtem mire betaláltak.lekötözztek o.O(kicsit brutál) aztán kérdeztek pár dolgott. amugy nagyon rendesek tényleg :) aztán jött a maksz és szunya(azt hozzá teszem nagyon-nagyon fázta) a mütét 30 percig tartót. állitolag nagyon nehezen ébredtem ezért betoltak az intenzivre.kb: 14 óra körül ébredeztem.állitolag nagyon sirtam meg nem értettem hol vagyok.(álmodtam is: azt hogy emgmütenek de csak álmodok és sajnáltam magam xd szóval elég vicces) nah mikor már teljesen magamhoz tértem. a torkom mintha akkor lett volna valami és nem kiszedtek volna. egyböl teát itattak velem.aztán fájdalom csillapitó. a lényeg 6 körül engedtek ki az intenzivröl. a doki mondta nagyon csunya volt a mandulám csupa genny. szóval kaptam 3 augmentint (délután,este,reggel) a szobatársaim nagyon rendesek voltak :) volt közös barátokközt nézés. aztán éjszaka 2 óránkénti ivászat. reggeli : 2 szelet kenyér,vaj és tejes kávé. hát valami borzalom volt. nem is ettem meg csak tejeskávét ittam. ma legjobb barátom lett a husleves mást nem tudok lenyelni.lázam nincs. napi 3 catafallm most épp van hatása:) szóval élvezem minden jó kis pillanatot.
    megnéztem a tükörbe mégis hogy is nézzek ki ott belülröl át kicsit horrorisztikus mit ne mondjak :D de senkit nem akarok elrémiszteni:) majd holnap is irok.az igazat megvalva ebbe is elfáradtam.szoval kitartás mindenkinek. :)és jobbulást...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés