Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
backakao
csendes tag
sziasztok. nah itt vagyok éppségbe
vagy mégsem... mandulátlanul 
hát szoval elmesélem az én történetemet.(mert tudom hogy nekem is ezek segitettek a legtöbbet)
szerda reggel fél 7-re bent voltunk a korházba. 7 re megkaptam az ágyam.
aztán csak várni és várni -.-" várni a legborzalmasabb..
kb: 9 körül megkaptam a vigyori tablettámat
valami iszonyú jó cucc
mindenen röhögtem . DE figyeljetek oda hogy menjeteke el pisilni mert volt egy szobatársam aki bepisilt mert elernyedtek az izmai (van ilyen :s)
aztán még mindig várni kellett... a gyógyszernek rég elmúlt a hatása mikor elkezdödött a mütét. kb: 12 óra körül.
2 kis gyereket mütöttek elöttem. valami borzalmas volt látni mikor anyukák sirtak. nah én onnantól kezdtem elparázni és én is elbögtem magam.
aztán jöttem én o.O 13óra körül. betoltak szépen a mütöbe. a pasi mondogatta nekem hogy ne hogy már féljek elöttem lévö kislány nem félt ennyire( pedig én jó birom ezeket)
szoval beraktak. volt jó pár ember ott 6-7.
át kellett feküdni a másik ágyra aztán felülröl levetközni(amit én borzalmasan utálok:s)
aztán elkezdték a vérnyomásomat mérni és probáltak keresni vénát.nem találtak legalább 10 szer emg szurkáltak mindenhol aztán a másik kezemet is szóval jól megszenvedtem mire betaláltak.lekötözztek o.O(kicsit brutál) aztán kérdeztek pár dolgott. amugy nagyon rendesek tényleg
aztán jött a maksz és szunya(azt hozzá teszem nagyon-nagyon fázta) a mütét 30 percig tartót. állitolag nagyon nehezen ébredtem ezért betoltak az intenzivre.kb: 14 óra körül ébredeztem.állitolag nagyon sirtam meg nem értettem hol vagyok.(álmodtam is: azt hogy emgmütenek de csak álmodok és sajnáltam magam xd szóval elég vicces) nah mikor már teljesen magamhoz tértem. a torkom mintha akkor lett volna valami és nem kiszedtek volna. egyböl teát itattak velem.aztán fájdalom csillapitó. a lényeg 6 körül engedtek ki az intenzivröl. a doki mondta nagyon csunya volt a mandulám csupa genny. szóval kaptam 3 augmentint (délután,este,reggel) a szobatársaim nagyon rendesek voltak
volt közös barátokközt nézés. aztán éjszaka 2 óránkénti ivászat. reggeli : 2 szelet kenyér,vaj és tejes kávé. hát valami borzalom volt. nem is ettem meg csak tejeskávét ittam. ma legjobb barátom lett a husleves mást nem tudok lenyelni.lázam nincs. napi 3 catafallm most épp van hatása
szóval élvezem minden jó kis pillanatot.
megnéztem a tükörbe mégis hogy is nézzek ki ott belülröl át kicsit horrorisztikus mit ne mondjak
de senkit nem akarok elrémiszteni
majd holnap is irok.az igazat megvalva ebbe is elfáradtam.szoval kitartás mindenkinek.
és jobbulást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- A Spiders-t is elérte a végzet, megszűnik a csapat
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy mégsem... mandulátlanul 
valami iszonyú jó cucc