- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverke
csendes tag
Sziasztok!
Kedd este bevérzett a torkom, na azt az élményt nem kívánom senkinek... 10 percig ömlött belőle a vér, a mentők pedig 20 perc alatt értek ide.... Ja és mivel egyedül voltam itthon, nekem kellett őket kihívnom....kicsit nehéz egyszerre értelmesen beszélni és csorgatni a véredet a budiba... A mentősök iszonyat bunkók voltak, jó hogy nem lebasztak, hogy mertem bevérezni??? A kórházban vmi savas cuccal elállították a vérzést, kaptam vérzéscsillapítót intravénásan és teában is. A vénám bedurrant a branültől és a sok vérzéscsillapítótól. Ja és hogy mitől vérzett be? Idő előtt lejött a lepedék a torkomról, amit aztán kimart a vízben oldódó Cataflam, úgyhogy most tablettát szedek... Holnap leszek egy hetes, reménykedek...talán már nem tart sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest