Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowflake
tag
Uhh, bocs ezt jól elnéztem, sorry. Valószínűleg a hercules márkajelzés tévesztett meg.
Amennyiben Cirrus Logic Sound Fusion CS4624-es csip van rajt,
(legalábbis ebből ez derűl ki: Bővebben: link ),
akkor azt a cs46xx modul kezelné. Probáld ki hátha....
Illetve itt is olvashatsz, hasznos infokat:
Bővebben: link -
snowflake
tag
Nézz körül esetleg itt:
Bővebben: link -
snowflake
tag
válasz
üzenetére
ez a modem éveken keresztül jól szolgált, nagyon ritkán bontott csak le, emellett jó márka is (Diamond rulez, a voodoo1-em is ilyen volt). Nem szívesen cserélném le.
Ha legközelebb újra nekiugrassz, próbáld meg lecsekkolni ezeket, hátha jó lesz neked:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
snowflake
tag
Nos alapvetően a linuxban a futtatható programok a bin nevü könyvtárakban találhatóak.
pl: /bin /usr/bin /usr/local/bin és ezeknek az sbin változatai a ''rendszergazda'' részére.
Az mplayer ha te fordítottad, akkor alapértelmezésben az /usr/local/bin alá kerül, ha bináris terjesztésből tetted fel, akkor, lehet az /usr/bin alatt is talán.
Azt, hogy egy program hol található egyébként a which, vagy a whereis parancs is megmondja:
[pihe@zeus pihe]$ which mplayer
/usr/local/bin/mplayer
Társítani, pedig a kde-ben hasonlóan tudsz mint win alatt, a kattingatos módszerrel. -
snowflake
tag
Hát úgy tűnik drivereket betöltögeti....
A 2. parancs azért nem adott vissza semmit mert valószínűleg 2.6-os kernelt használsz és az nem onnan olvas (rosszul írtam)
Hát nem tudom mi lehet, ha kde-t használsz esetleg próbáld meg a home könyvtáradban .kde könyvtárat törölni vagy inkább átnevezni, és jelentkezz be úra hátha az ablakkezelő fogja meg perverz módon a hagkártyát.
Illetve az alsa beállításait is törölheted:
/etc/init.d/alsa stop
rm /etc/asound.state
/etc/init.d/alsa start
alsactl store -
snowflake
tag
Még 1 kérdés ha leakarok csatolni vlamit pl a vinyom 1ik particióját és azt irja ki hogy busy de én semmilyen programot nem használok ami onnan igényelne adatot és nem állok benne fájlkezelüvel akkor hogy tudom kideríteni hogy mi az ami fogja?
pl:
fuser -v /ahova/van/csatolva/*
lsof /ahova/van/csatolva/*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ha a 10.1-re gondolsz, akkor próbáld meg a rendszer bútolása után csatlakoztatni, hogy akkor is fagy-e?