- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
MichaelSD #415 üzenetére
3D nem is szívás
Mandriván pl. szó nélkül beizzította már telepítéskor. Mondjuk meg is voltam lepődve
Na jó, debian után kezdtem mandrivázni....
Azt viszont szomorúan konstatálom, hogy "KDE-n még mindig finomítani kell"Sosem lesz már kész? Nálam az egérrel van a legfőbb gond, asztali PC-n is meg notin is. Csomószor tévesen dupla-kattot érzékel (néha triplát) és már a falra mászok tőle, nem tok mit csinálni vele. Erre vmi 5let?
A másik, a fájl-társítás. Nah emiatt már majdnem kivágtam szegény notit az ablakon.
Hiába állítom át vmelyik kiterjesztést, b*szik rá a gyökér. Qrva idegesítő, hogy pl. sima kis jpg-nél mindig gimp indult, avi-ra meg a totem az mplayer helyett. Totál kiírtottam minden alternatív társítást, jpg-nél csak a kview volt ott, de vmiért akkor is gimp indult.
A végső megoldás halál lett: leszedtem a gimpet, azóta jó ez a része.
KDE merre tárolja a társításokat amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest