Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Köszi az rpm-es linket. Megfogom nézni, bár éjjel rendesen elvette a kedvemet a linux. Visszatettem a 10.0-s vert, mert szerintem a 10.1-es 3. cd-je nem jó. Telepítés után gondoltam csinálok egy frissítést. Kiválasztottam a letöltő oldalt, majd a létező összes frissítést. 1119 mb volt az össz állomány. 3 óra alatt le is szedte. Mikor azonban elakarta kezdeni a telepítést, az összes csomag hibás aláírást tartalmazott s fel sem engedte tenni.
A másik dolog, hogy én szeretem a gépemet teljesen egyénivé alakítani. Az XP-nél is jónéhány dll és exe átszerkesztése, saját theme készítése után mondtam azt, most már ok. S ezt szeretném linux alatt is elérni. Ezért is szerettem volna feltenni a superkaramba progit. Sajnos itt is aláírásbeli gondok voltak. 3 verziót is kipróbáltam, s egyik sem jött össze. Az angol tudásom nem olyan, hogy nekiálljak angol oldalakat olvasgatni - bár sokmindent megértek -.
Arról lemondtam, hogy minden hardverem tökéletesen menjen. Sajnos a webcamom s az infrám valószínű nem fog menni. De az számomra szomorú, hogy még a programok is ezt csinálják.
Most win alatt megcsinálom a webfrissítést, aztán ha lehiggadok lehet újra nekiállok a linuxnak.
Ja s lenne egy kérdésem. Az rpm-es oldalaknál ált. két verzió is van egy telepítőböl. Egy ix86 s egy src. Mi a kettő között a különbség?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék hozzá Deepcool Mystique 240 vihütő
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest