- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Köszi az rpm-es linket. Megfogom nézni, bár éjjel rendesen elvette a kedvemet a linux. Visszatettem a 10.0-s vert, mert szerintem a 10.1-es 3. cd-je nem jó. Telepítés után gondoltam csinálok egy frissítést. Kiválasztottam a letöltő oldalt, majd a létező összes frissítést. 1119 mb volt az össz állomány. 3 óra alatt le is szedte. Mikor azonban elakarta kezdeni a telepítést, az összes csomag hibás aláírást tartalmazott s fel sem engedte tenni.
A másik dolog, hogy én szeretem a gépemet teljesen egyénivé alakítani. Az XP-nél is jónéhány dll és exe átszerkesztése, saját theme készítése után mondtam azt, most már ok. S ezt szeretném linux alatt is elérni. Ezért is szerettem volna feltenni a superkaramba progit. Sajnos itt is aláírásbeli gondok voltak. 3 verziót is kipróbáltam, s egyik sem jött össze. Az angol tudásom nem olyan, hogy nekiálljak angol oldalakat olvasgatni - bár sokmindent megértek -.
Arról lemondtam, hogy minden hardverem tökéletesen menjen. Sajnos a webcamom s az infrám valószínű nem fog menni. De az számomra szomorú, hogy még a programok is ezt csinálják.
Most win alatt megcsinálom a webfrissítést, aztán ha lehiggadok lehet újra nekiállok a linuxnak.
Ja s lenne egy kérdésem. Az rpm-es oldalaknál ált. két verzió is van egy telepítőböl. Egy ix86 s egy src. Mi a kettő között a különbség?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest