- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Anakin007 #440 üzenetére
Ezzel a kártyával talán nem lesz akkora gond, egy "mezei" Pinnacle PCTV Pro, BT878 chipsettel...
Vodás HSDPA nem lenne rossz notira, ha olcsón ideadnák.
Egy olyannal szenvedtem kicsit múltkor XP alatt, mert egy kicsit golyós volt a rendszer... akkor nézegettem a Linuxos megfelelőjét is és meglepődtem, hogy mennyire egyszerűen életre kelthető. Egyébként jó volna.Én is így gondoltam először a felosztást, aztán elbizonytalanodtam a Linux javára (mostanában ritkán indítottam wint a notin). Egyébként egyelőre még nem lesz akkora gond vele, mert 500-as a "kicsike".
Egy dolog aggaszt még egyébként, eddig még nem találtam igazán jó DV felvevő ill. szerkesztő programot Linux alá. Pedig próbálkoztam vele.
Kino-val sikerült csak felvenni egyáltalán, a LiVES-ben reménykedtem, de még szerkesztést sem igazán sikerült megoldani vele, felvenni meg egyáltalán nem... nem túl felhasználóbarát, pedig jó volna egy ilyen program is. Pedig erre lassacskán szükségem lesz, jópár óra digitalizálásához (erre asszem marad a win)...Lacafi:
A kategóriáknál felül az "összes" van kiválasztva?Esetleg nézd meg a Mandriva Control Center-ben a Software Management rész alatt a "Configure media sources for install and update" részt és adj hozzá internetes forrást a telepítő CD helyett vagy mellett. Akkor elvileg lesz kismillió csomagod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest