Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Van/volt ott még egyéb hiba is. Most pl. a frissítéshez ki akartam lépni belőle, de kb. 3 percig nem reagált a gép semmire, majd bedobott egy UAC kérdést MBAM-ra, ahol engedélyeztem a rendszerszintű hozzáférést neki, de csak nem tűnt el az óra mellől az ikonja, tehát továbbra is futott.
Ekkor nyomtam rajta egy dupla klikket, mire ismét 3 perc hang out a rendszerben mire előjött a kezelőfelület és látom, hogy éppen rendszerellenőrzést végez, de majd 3 órája a frissítés ellenőrzésénél van leakadva (na ezt pl. javították, legalábbis change log-ban ott figyel). Feladatkezelőből kellett kilőnöm és úgy frissíteni, de kért is egy gép restartot
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest