- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
malacka fiu. ha lany lenne, akkor nem lenne olyan elveszett es szerencsetlen... a mesek tobbsegeben a nonemu allatok talpraesettek ( asszem
)
a rozsaszin pedig azon egyszeru okna fogva van, mivel malacka kismalac... -
Agostino
addikt
Hi all.
Na mivel látom beindult a nosztalgia, eljött az idő hogy kérdezzek. Egyszer régen, talán 6-7 éve ment egy rajzfilmsorozat. Igazából a neve kellene, de nagyon kevésre emlékszem, hátha ti tudjátok melyikre gondolok. Volt egy nagy rakat kutya, és az egyik neve az volt, hogy Spuri. Fehér agár volt, akit ha megijesztettek nagyon tudott szaladni. Volt még a csapatban asszem valami kendős kutya, aki meg a gazdáját kereste. Címet tud valaki? -
G@ben
addikt
Ha esetleg több is érdekel: Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Ja és persze elsüllyedt világok
“Agyalpnak hívnak a társaim
Kalózok ők tengerek habjain
A vezérük én vagyok Maxigáz
A zsákmányért gázt bele maxi gáz!
Az én nevem egyszerű zsebpiszok
Gyertyalángként néha csak pislogok
Felkiáltok: ó hajó, támadás!
Égszakadás, fosztogatás
Vaskéz, ez a mi fő jelszavunk
Rend van, mert ha nincs, hó de lecsapunk!
Bosszunk akkor lesz, jajj, iszonyú
u-u-u-úúú u-u-u-úúúú
Zsákmány, az legyen ám, rengeteg
Várjuk, tenyerünk már bizsereg
Sok kincs, ez ami oly gyönyörű
ü-ü-ü-űűűűű, ü-ü-üűűűű
A csónakban kint ülök már megint
Zsákmányt lesek, várom, hogy rám kacsint
Álmaimban felveszek szép ruhát
Kár hogy álom, huss, vége, szerteszáll
Reggel óta tartom a mikrofont
A sok zsinór teljesen összefont
Holt fáradtan ágyamra rárogyok
Szuk rádió, hé riadó!
Vaskéz, ez a mi fő jelszavunk
Rend van, mert ha nincs, bumm, lecsapunk!
Bosszunk akkor lesz, jajj, iszonyú
u-u-u-úúú u-u-u-úúúú
Nézz ránk, itt a kalózok hada
Nem volt soha még ily armada
Lessük jön-e már gazdag hajó
jo-o-o-óó jo-o-o-óóó
Elszáll aki a kincsünkhöz nyúl
Futhat akár a hóban a nyúl
Öklünk hova csap, nincsen-e gond”
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Ha már nagyon eltértünk az eredeti témától:
Mi volt annak sorozatanak a neve amiben valami eltünt utópista várost kerestek, voltak benne kalózok, (a vezérük valami Maxi gáz) meg 2 furcsa állat, négyszögletes ''villámos'' orrheggyel?
Akárhogy gondolkodok, nem jut eszembe, de a főcímdala, meg a kalózinduló még mindíg a fejemben van. -
Integra
titán
válasz
Twiggydoll #79 üzenetére
ahhhh, ez mekkora sorozat volt, nagy kedvencem volt
jami és a csodalámap, jamie, jamie... -
Twiggydoll
tag
-
Twiggydoll
tag
leo lehetett az oroszlán igen,azt hiszem ugyanarról beszélünk.szerintem nem volt normális aki azt a mesét készítette
-
G@ben
addikt
válasz
Twiggydoll #75 üzenetére
Leo és Fred?
-
Xantomas
őstag
válasz
Twiggydoll #75 üzenetére
Leo az oroszlán
Utáltam mint a rosznyavaját
-
Twiggydoll
tag
szeritnem nagyon grotszk mese volt,de egy mesétől nagyon féltem.Nemtom mi volt a neve,vmi nagyon gagyi volt egy oroszlán volt benne meg az idomárja.És mindig ilyen hiperszuperfélelmetes hegedűzene ment alatta.Az idomár meg beletette a fejét mindig az oroszlán szájába.de az beteg is volt szerintem.
-
Xantomas
őstag
válasz
Twiggydoll #69 üzenetére
Nem emlékszem, hogy nekem bármi bajom lett volna barbapapával kb 10 évesen. Még a középsulis ofőnk, is a ''trükkös'' matematikai példákat is barbatrükként vezette fel.
-
Twiggydoll
tag
én is keresgéltem...ez a kép mindent megmagyaráz,ismét.
Bővebben: link -
Xantomas
őstag
Pár perce már keresgélek. Ez mindent megmagyaráz: Bővebben: link
-
-
Twiggydoll
tag
nincs nemiszerve,magyarul nem behatárolható.Mégcsak nadrág,vagy szoknya sincs rajta,illyetve vmi úszódressz féleség.De ez nem feltétenül azt jelenti,hogy lány
-
Twiggydoll
tag
nincs nemiszerve,magyarul nem behatárolható.Mégcsak nadrág,vagy szoknya sincs rajta,illyetve vmi úszódressz féleség.De ez nem feltétenül azt jelenti,hogy lány
-
bitmad
aktív tag
Jerry Berry a fanatikus vallási aktivistát képviseli Amerikában. A hívei még azt is megbocsátják neki, ha egy rajzfilmsorozat, a Teletubbies egyik szereplőjét, Tinky Winky-t homoszexualítással vádolja meg.
''Tinky Winky homoszexuális viselkedési modellt képvisel a gyerekeink számára, mert annak ellenére, hogy férfias hangja van, lila ruhát és női kistáskát visel.'' (Jerry Falwell) Kíváncsi vagyok, mi lenne a véleménye Barbapapáról?
Forrás: Bővebben: link -
Pá
addikt
Bocs, ez kicsit hosszú lesz, természetesen nem az én alkotásom csak úgy kaptam mailben:
Pszichiátriai vélemény Micimackóékról
Micimackó:
Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.
Malacka:
Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.
Tigris:
Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Közösségbe illeszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.
Füles:
Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásra valót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggén fityegő műfarok - minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan b@szogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól (''mi van, ha nem sikerül?'').
Kanga:
Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.
Zsebibaba:
Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebi babának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja – nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebi baba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.
Nyuszi:
Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait – heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utálják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki..
Bagoly:
A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebi babát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.
Róbert Gida:
Személyisége ellentmondásos, de nagy valószínűséggel egy idegbeteg pszichiáter lehet, aki összehozta a fenti elmeotthont...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest