- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
sztem is malacka lány. Malacka és sztem zsebibaba is lány de ez nem lényeg Malacka, kicsi, rózsaszín, aranyos hangja van... ha csak nem meleg az illető?
-
eastsider
nagyúr
vagy az is lehet, hogy átoperáltatta magát
és a seggén vizelmivel nincs neki semmilye
-
!attis!
tag
Nagyon LOL ez a topik..
SZVSZ kislány -
eastsider
nagyúr
sztem transzvesztita
-
eastsider
nagyúr
tényleg naon LOL Lev
-
westlake
félisten
nem sexrajzfilmre gondoltam (ber nem rossz otlet), hanem arra, hogy a rajzfilmekben nem kellene elfedni a nemi dolgokat.. miert nem lehet finoman ''feltuntetni'' a figurakon, hogy most ki milyen nemu? szerintem a fiatalok maguktol is megertenek a lenyeget
/morrisekkal kikurtak.. biztos, hogy nem ok voltak/ -
roPHka
senior tag
válasz
westlake #175 üzenetére
Malackáék nemi intenditásával kapcsolatosan készítenél ilyen rajzfilmet, vagy úgy alapból a szexxel kapcsolatban?
Utóbbi, mint ötlet nem rossz, csak nem tudom rajzfilmként, hogy megértse a sok tizenéves, hogyan lehetne kivitelezni.
más: az aláírásod nagyon kemény...tiszta vicc, mondjuk csak sajnálni tudom az alkotóját..
/amúgy nem hiszek ''Morrisnak'', csak mert közben írt a modis topikba/ -
westlake
félisten
hat te beteg vagy
en biztos, hogy csinalek ilyen felvilagosito jellegu rajzfilmeket..szerintem csak hasznukra valna a fiataloknakbiztos azert nem teszik meg, mert a szuloknek el kellene magyarazni a dolgot a csemetekenk, az meg ugye: ''...kerdezd meg anyadtol!''
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
válasz
westlake #172 üzenetére
nem azért, de számomra nem teljesen egyértelmű malacka szinkronhangja
De ha más szemszögből vizsgáljuk akkor szerintem fiú, mert nincs neki csöcse.
Bár még lehet pubertás korban lévő malackáról van szó, és csak most fejlődik, sőt az sem lehetetlen akkor, hogy azért ilyen a hangja mert még csak most mutál.
Persze ennyire bátortalan fiú nincs, szóval akkor lehet, hogy mégis lány, mert állandóan be van xarva mindentől, fél a Muszlim & buszklimunk-tól is vagy miktől
szerk.: akkor szabotálták az egész rajzfilmet. Nyuszinál sem férfi szinkronhangnak kellene hogy legyen, hiszen az meg ''répázik'' állandóan, bár attól még lehet fiú...mai világban semmi sem lehetetlen
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
mi az a LOL?!?!
-
RAM
őstag
Terrike
-
nyucuke
csendes tag
szenthabakuk!
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Sztem hermafrodita
-
Sátánné
tag
Ez jó kérdés!
Sztem lány! -
Kephamos
addikt
Szrintem olyan, mint egy gomba! Nem növény, gerinces és teljességgel behatárolhatatlan nemű.
-
A dolog érdekessége, hogy Malacka fiú, viszont Micimackó lány.
-
bagyulajuve
addikt
ekkora lol totyikot
sztem egyik sem, de le kell vetkőztetni és megtudjuk -
G@ben
addikt
Bakker, még mindig megy a vita? Legalább olvasnátok kicsit! A #133-ban le van írva szépen!
-
szicsu
őstag
szerintem meg kéne szerezni azokat a részeket, amik nincsenek kimoderálva, és akkor megtudnánk , hogy ki ki is végülis.
Szerintem egyszerüen lány vagy fiú -
myrra
senior tag
ti betegek vagytok vaze
-
kavicssli
addikt
Szerintem jány!
-
L3zl13
nagyúr
Azt vágom, hogy nekünk magyaroknak ez probléma volt, de hogy angoloknak is?
Mert ugye ha csak egyszer hivatkoznak rá az eredeti szövegben névmással, akkor már rögtön kibújik a szög a zsákból... -
Sanya
nagyúr
vannak problémáitok az életben, hogy ilyen kérdések foglalkoztatnak. szánalmas..
bocsánat, most látom kicsit az értelem mezejére lépett a topik, nem kizárólag a címben szereplő ''probléma'' a fő kérdés
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Ennek volt nemrég egy klónja. Valami pikácsú vagy mi a tököm.
Volt benne egy sárga nyúl vagy miatök, ami csak igy tudott kommunikálni:
- Piká... csú! csú! piká piká!! csúúúúúúú, pikáááááááááááá.
És ezt perceken keresztül.
Csoda, hogy ennek hatására a 4-5 éves gyerekek igy beszélgettek a jáccótéren? Agyam eldobom.
Ellenben nekem is volt anno néhány kedvenc, és néhány útálatos mesém, rajzfilmem.
Amik teccettek:
- Kockás fülü nyúl
- Egyszer volt az...Élet, stb sorozatok
- Egér a Marson
- Tom és Jerry
- Frakk
- Mézga család
- Nils Holger.horgel.. szóval Son
- (K)anál Néni
- Kengyelfutó Gyalogkakukk!!!! number one!
Amit úútáltam szivböl:
- Kukori Kotkoda (gusztustalan figurák)
- Dörmögö Kalandjai? (csúnya figurák, meg egyszer ezt nézve kérték el a félévi bizimet)
- MekkMester - vagy mi volt a cime
- Sebaj Tóbiás - és egyéb gusztustalan, ocsmány gyurmás próbálkozások
- Az a külföldi mese, amiben az a hüjén vihogó kutya van, ilyen ágyúgolyófutamos versenyröl szól a rajzfilm, mindenki öldökli a másikat hüje jármüveket.
De állitólag eccer gyerekkoromban megsirattam Tom-ot, merhogy az a hüje egér mindig kibaxik vele.
Témához: Malacka szerintünk is (5 fös programozó csapat) fiú, fiatal kölyök srác, mert:
- szeret koszos lenni
- barátja egy betépett medve
- félénk
- többnyire fiús megnyilvánulásai vannak. -
csongi
veterán
Az én agyhalálomat egy macskás rajzfilm okozta.
Ha jól emlékszem még az akkori NDK egyik remekműve volt. Ködös emlékeim szerint két prikázda macska játszott benne. Egy párbeszédet idézek, amit telefonon folytattak.
„1 macska: nyáú, nyáu nyányányáúúú.
2.macska válasza nyáúúú, nyáu.”
És ez ment 10 percen keresztül. Mikor elkezdtem nézni még nem tudtam káromkodni, de mire vége lett a mesének már perfekt voltam. Emlékszik még rá valaki? Atom degenerált mese volt. -
vakarcs
aktív tag
ez megold minden felmerulo problemat... a Mr. Sandersre is valaszt adott
[link]
(ez a diszito sor, ha mar meserol van szo) -
vakarcs
aktív tag
amugy ezt a kerdest naon konnyu eldonteni... vedd elo angolul...
malacka fiu... ennyi...
mod: nekem csak az nem tiszta, h miert Mr. Sanders van az ajtaja fole irva a mackonak???
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Adjatok Noa-nak igazat, elvégre képes volt emiatt a téma miatt regisztrálni...
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
Skipp
senior tag
[link]
28-as kérdés környékén kell keresgélni, asszem ott van leírva h csak Kanga lány.
Amúgy én mikor kicsit voltam lánynak néztem. -
vtechun
veterán
nemtom, szerintem Mici mackó is lány, elvégre Mici az lány név, nemde? Hmm, mennyi álmatlan éjszakám volt emiatt...
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
tigris ugrál=speed
malacka dülöngél=heroin
nyuszi lassú=fű
ennyit a micimackóról...szvsz malacka fiú, de bu...akarom mondani homoszexuális...de lehet, hogy kétnemű... -
Scream007
őstag
vazzz eza topic
malacka fiú ez egyértelmű.
és akkor micimackó milyen?
Látom kicsit elment a téma kedvenc rajzfilm felé, nekem annó a bolygó kapitány volt a kedvencem. -
@Töki15
tag
Még ilyen kérdéseket :Hány kiló,fiú-e vagy lány!
Szegény Malackáról nem kell mindent tudni!
A Buzerába irjátok be, hogy fiú e vagy lány de előtte nem árt tudni a válasz!
Itt a kis csapat:[link] -
etilin
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT #110 üzenetére
Komoly kérdés: Malacka hány kiló?
-
RAM
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #110 üzenetére
-
(ÉN)közPONT
őstag
Malacka nemi hovatartozásának definicíója és lelki háttere :
Hangja : jellegre Paudits Béla / szomszéd robika (5 éves magyar állampolgár )keveréke
Külső jegyek : kicsit transzszexuális/homoszexuális öltözködés
Viselkedés : Objektíve agyalágyult , Szubjektive ütődőtt , Szelektíve homokos
Mentális állapot Dg: Az egyén súlyos mentális demenciákkal küzd , többszörös gyerekkori lelki traumák , fóbiák az alábbi élőlényektől :macskafélék,medvefélék,
szamárfélék,emberfélék,madarak,halak,rovarok,egysejtüek. Az egyén asszexuális/transzszexuális viselkedése gyermekkori családon belüli nemi erőszakra utalnak és valószínűsíthetően ez okozza a néha a tesla féle szóismétlés szindrómát amit tudat alatt próbál korrigálni több kevesebb sikerrel . Saját elmondása szerint szorongási rohamok törnek rá az egyedülléttől és a bezárt vagy sötét helyektől pl : Edő,fák,szoba gyertya nélkül, fürdőkád,folyópart,temető .
Regresszív hipnózist alkalmazva arra a ténymegállapításra jutottam ,hogy a szorongásokért a rendezettlen családi háttér a felelős igy a terápíás célzásnak is ez irányba kell haladnia , a beteggel konzultálva heti 3X 1 úszásterápiát tanácsoltam a Rudas gyógyfürdőben Hétfő,kedd,csütőrtöki napokon .
A beteget az Opniba irányítottam Matyuszkáné Ibolya oszt Vez Dr hoz heti 1x2 cerbeális schokktérápíát javasolok hozzá kiegészítő kezelésnek napi 2x1 Seduxen inj 2 hétig utána 3X1 Tegretol étkezés előtt 1 órával 3 hétig .
A beteget visszarendeltem 2006.03.11 re további kezelések megbeszélésére
M.D Phd Kacsuszovics Bubó -
Maranello
tag
Malacka fiatal hím!
Rózsaszín mint minden malac, és azért van női magyarhangja, mert még a mutálás előtt van! -
_calogero
tag
A Jamie és a csodalámpa nagyon beteg sorozat volt!
Most is beleborzongok, ha rá gondolok!
A Leó és Fred uúgy suxx!
Ki a halál alkotta meg ezeket?? Biztos zaklatott gyermekkora lehetett!
Viszont ott voltak az Egyszer volt hol nem volt sorozatok, Pampalini, Bob & Bobek, No megállj csak!, A hegy gyomrában, Pimpa, az Elsüllyedt világok...
Mekkora jó sorozatok voltak anno! Asszem a Minimaxon megy még 1-2 belőlük!
PS.: A Viasat3-nak egy hatalmas pirospont a Forró szélért, a Kojak-ért, a Magnum-ért, meg a többi klasszikus sorozatért! -
kapcs-ford
őstag
asszem hibrid clone
-
RAM
őstag
transz
-
kypre
tag
Avagy, nagyon is jó volt neki
..de nem, Kanga nem olyan, Ő jóságos, és mindannyiunk örök Anyukáját testesíti meg, és egyébként az egyetlen felnőtt is a történetben.
De ha innen nézem, hogy az egyetlen felnőtt, egy sok fiú gyerekes családban, egy nő, akkor ez már Öidipuszi kérdés...nem??? -
Azazello-
senior tag
malacka fiu. ha lany lenne, akkor nem lenne olyan elveszett es szerencsetlen... a mesek tobbsegeben a nonemu allatok talpraesettek ( asszem
)
a rozsaszin pedig azon egyszeru okna fogva van, mivel malacka kismalac... -
Agostino
addikt
Hi all.
Na mivel látom beindult a nosztalgia, eljött az idő hogy kérdezzek. Egyszer régen, talán 6-7 éve ment egy rajzfilmsorozat. Igazából a neve kellene, de nagyon kevésre emlékszem, hátha ti tudjátok melyikre gondolok. Volt egy nagy rakat kutya, és az egyik neve az volt, hogy Spuri. Fehér agár volt, akit ha megijesztettek nagyon tudott szaladni. Volt még a csapatban asszem valami kendős kutya, aki meg a gazdáját kereste. Címet tud valaki? -
G@ben
addikt
Ha esetleg több is érdekel: Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Ja és persze elsüllyedt világok
“Agyalpnak hívnak a társaim
Kalózok ők tengerek habjain
A vezérük én vagyok Maxigáz
A zsákmányért gázt bele maxi gáz!
Az én nevem egyszerű zsebpiszok
Gyertyalángként néha csak pislogok
Felkiáltok: ó hajó, támadás!
Égszakadás, fosztogatás
Vaskéz, ez a mi fő jelszavunk
Rend van, mert ha nincs, hó de lecsapunk!
Bosszunk akkor lesz, jajj, iszonyú
u-u-u-úúú u-u-u-úúúú
Zsákmány, az legyen ám, rengeteg
Várjuk, tenyerünk már bizsereg
Sok kincs, ez ami oly gyönyörű
ü-ü-ü-űűűűű, ü-ü-üűűűű
A csónakban kint ülök már megint
Zsákmányt lesek, várom, hogy rám kacsint
Álmaimban felveszek szép ruhát
Kár hogy álom, huss, vége, szerteszáll
Reggel óta tartom a mikrofont
A sok zsinór teljesen összefont
Holt fáradtan ágyamra rárogyok
Szuk rádió, hé riadó!
Vaskéz, ez a mi fő jelszavunk
Rend van, mert ha nincs, bumm, lecsapunk!
Bosszunk akkor lesz, jajj, iszonyú
u-u-u-úúú u-u-u-úúúú
Nézz ránk, itt a kalózok hada
Nem volt soha még ily armada
Lessük jön-e már gazdag hajó
jo-o-o-óó jo-o-o-óóó
Elszáll aki a kincsünkhöz nyúl
Futhat akár a hóban a nyúl
Öklünk hova csap, nincsen-e gond”
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Ha már nagyon eltértünk az eredeti témától:
Mi volt annak sorozatanak a neve amiben valami eltünt utópista várost kerestek, voltak benne kalózok, (a vezérük valami Maxi gáz) meg 2 furcsa állat, négyszögletes ''villámos'' orrheggyel?
Akárhogy gondolkodok, nem jut eszembe, de a főcímdala, meg a kalózinduló még mindíg a fejemben van. -
Integra
titán
válasz
Twiggydoll #79 üzenetére
ahhhh, ez mekkora sorozat volt, nagy kedvencem volt
jami és a csodalámap, jamie, jamie... -
Twiggydoll
tag
-
Twiggydoll
tag
leo lehetett az oroszlán igen,azt hiszem ugyanarról beszélünk.szerintem nem volt normális aki azt a mesét készítette
-
G@ben
addikt
válasz
Twiggydoll #75 üzenetére
Leo és Fred?
-
Xantomas
őstag
válasz
Twiggydoll #75 üzenetére
Leo az oroszlán
Utáltam mint a rosznyavaját
-
Twiggydoll
tag
szeritnem nagyon grotszk mese volt,de egy mesétől nagyon féltem.Nemtom mi volt a neve,vmi nagyon gagyi volt egy oroszlán volt benne meg az idomárja.És mindig ilyen hiperszuperfélelmetes hegedűzene ment alatta.Az idomár meg beletette a fejét mindig az oroszlán szájába.de az beteg is volt szerintem.
-
Xantomas
őstag
válasz
Twiggydoll #69 üzenetére
Nem emlékszem, hogy nekem bármi bajom lett volna barbapapával kb 10 évesen. Még a középsulis ofőnk, is a ''trükkös'' matematikai példákat is barbatrükként vezette fel.
-
Twiggydoll
tag
én is keresgéltem...ez a kép mindent megmagyaráz,ismét.
Bővebben: link -
Xantomas
őstag
Pár perce már keresgélek. Ez mindent megmagyaráz: Bővebben: link
-
-
Twiggydoll
tag
nincs nemiszerve,magyarul nem behatárolható.Mégcsak nadrág,vagy szoknya sincs rajta,illyetve vmi úszódressz féleség.De ez nem feltétenül azt jelenti,hogy lány
-
Twiggydoll
tag
nincs nemiszerve,magyarul nem behatárolható.Mégcsak nadrág,vagy szoknya sincs rajta,illyetve vmi úszódressz féleség.De ez nem feltétenül azt jelenti,hogy lány
-
bitmad
aktív tag
Jerry Berry a fanatikus vallási aktivistát képviseli Amerikában. A hívei még azt is megbocsátják neki, ha egy rajzfilmsorozat, a Teletubbies egyik szereplőjét, Tinky Winky-t homoszexualítással vádolja meg.
''Tinky Winky homoszexuális viselkedési modellt képvisel a gyerekeink számára, mert annak ellenére, hogy férfias hangja van, lila ruhát és női kistáskát visel.'' (Jerry Falwell) Kíváncsi vagyok, mi lenne a véleménye Barbapapáról?
Forrás: Bővebben: link -
Pá
addikt
Bocs, ez kicsit hosszú lesz, természetesen nem az én alkotásom csak úgy kaptam mailben:
Pszichiátriai vélemény Micimackóékról
Micimackó:
Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.
Malacka:
Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.
Tigris:
Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Közösségbe illeszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.
Füles:
Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásra valót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggén fityegő műfarok - minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan b@szogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól (''mi van, ha nem sikerül?'').
Kanga:
Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.
Zsebibaba:
Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebi babának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja – nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebi baba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.
Nyuszi:
Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait – heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utálják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki..
Bagoly:
A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebi babát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.
Róbert Gida:
Személyisége ellentmondásos, de nagy valószínűséggel egy idegbeteg pszichiáter lehet, aki összehozta a fenti elmeotthont... -
LOL
-
Szabesz
őstag
Ez a topic tiszta LOL
jót röhögtem az érdekes felvetéseken
-
The DJ
addikt
Na most...tehát Malacka és Micimackó állítólag a legjobb barátok.
Ez többször is elhangzik mindkettőjük szájából.
Csak az a kérdés, hogy náluk a ''barátok'' szó mit takar.
Mert ugyebár ha a rendes jelentését nézzük, akkor Malacka fiú, együtt játszanak, autóznak, mint a fiúk általában.
Ha a másik jelentését nézzük, akkor is fiú, csak akkor már belép egy mésik tézis, ami annyit takar, hogy a kapcsolatuk nem csak hétköznapi értelemben vett baráti
Itt már nem csak együtt autóznak, hanem együtt is homokoznak
LOOL a topik -
Vigneau
félisten
Apropó, mi a helyzet vajon a Teletubbies-al, ha már itt tartunk? A gügyögésük eléggé megtévesztő...
-
turho
addikt
Malacka tudatalattilag genetikusan rejtett homoszexuális. Szikora Robi-effektus
-
WillChi
őstag
Hát, ami határtalan hülyeség ömlik ebből a topicból, az már LOL...
-
Vallon
tag
Szerintem malackának nincs neme. ő egy annyira kis termetű jelentéktelen senki, hogy neki még neme sincs. És egy ilyen aprócska termetű állatka nem is él nemi életet szvsz nem fontos a neme. Ő nem olyan félrekúrogatós macsó mint tigris.
Egyébként szerintem tigris Kanga titkos szeretője. Ti nem vettétek észre a rajzfilmben a kettejük közötti szexuális vibrációt? És Tigris jól tudja, hogy Kangához Zsebibabán keresztül vezet az út. Ezért ugrálnak mindig együtt. -
Hörmann
tag
Hát Róbert Gida biztos hogy fiú, ugyanis a Gedeonból van a neve nekije. Jól.
-
ipgirl
tag
szent habakukk....erre a kérdésre nem tudom a választ...olyan buta vagyok, mint malacka
-
Integra
titán
soha sem volt idegrenszerem végignézni az egészet egyszerre, úgyhogy nem tudok pontos tényeket mondani, de ha jól emlékszem, akkor malackának nem volt 8-10 cicije, úgyhogy valszeg fiú lehetett......
-
Integra
titán
de durva ez a topic kérdés..
az biztos hogy kábszerezik!!!!
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
fiú
-
zsiga667
addikt
Ez nagyon jóóó!
Annyira jó hogy eszembe is jutott egy vicc...
-Apu, Isten fiú vagy lány?
-Hát kisfiam, Isten egyszerre fiú is és lány is.
-És apu, Isten fehér vagy fekete?
-Hát kisfiam, Isten egyszerre fehér és fekete.
-De apu, Isten heteroszexuális vagy homoszexuális?
-Mindkettő egyszerre.
-Vazze tudtam hogy Michael Jackson az Isten! -
kíváncsi
őstag
Szia!
Ja már tudom én is egy ideje hogy fiú a kis sonka
''Piglet is a boy. And, despite the pink ribbon occasionally seen on Eeyore's tail in Disney-drawn images, Eeyore is also boy. Says Eeyore, ''At least I was...last time I looked. Thanks for noticing me.'' In fact, every character in ''Winnie-the-Pooh'', and ''The House at Pooh Corner'' are boys except Kanga. There are references to other female characters, namely some of Rabbit's friends and relations, but none of them have any speaking parts''
Ebben is bennevan ha valaki nem tudna angolul, hogy minden szereplő fiú csak Kanga nem meg van még pár barátja Nyuszinak aki lány de nekik nincs beszélős szerepük.
De mondjuk ez is meglepetés, hogy Zsebibaba is fiú -
kíváncsi
őstag
De jót mosolygok ezen a topicomon
felhozom hátha van valaki aki még nem tudja fiú-e vagy lány Malac tesó
-
Perjel
tag
Bővebben: link
Score thus far:
GUY: 9
GIRL: 1
TRANSVESTITE: 7
HOMAPHRODITE: 18
NOTHING IN PARTICULAR, JUST A PIGLET: 2
IT WILL DECIDE IT'S GENDER AT A LATER DATE:
Bővebben: link
''Piglet is a boy. And, despite the pink ribbon occasionally seen on Eeyore's tail in Disney-drawn images, Eeyore is also boy. Says Eeyore, ''At least I was...last time I looked. Thanks for noticing me.'' In fact, every character in ''Winnie-the-Pooh'', and ''The House at Pooh Corner'' are boys except Kanga. There are references to other female characters, namely some of Rabbit's friends and relations, but none of them have any speaking parts'' -
Gh0sT
addikt
Micimackó - fiú
Nyuszi - fiú
Róbert Gida - fiú
Füles - fiú
Ürge - fiú
Tigris - fiú
Kanga - lány
Bagoly - fiú
Malacka - ???
Zsebibaba - ???
Kihagytam valakit? -
_Volkovy_
nagyúr
Hát szerintem Mackó és Malac(éneklem tettedet) is fiú,habár mindenki más az ellenkezőjét mondja.Fiú,és Mici?Hát igen.
-
Drizzt
nagyúr
Hát Róbert Gida?
-
Gh0sT
addikt
És a Zsebibaba az fiú??? Nem ő a második lány a csapatban? Mert akkor Malackának fiúnak kell lennie.
-
kíváncsi
őstag
OK akkor lány
foggalmam sem volt tudtam rózsaszín a rucija de a mai világban már nem lehet tudni
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Nagy a baj
megkérdezte 8 éves unokatesőm hogy malacka fiú vagy lány? szerintetek ?
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged