Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Elolvasva a topic cimet, rogton a koszonom szo jutott eszembe, mint magyar szo mit nem mindenki ismer
-
Thomas1
addikt
Olyasmi, mint a magozni. Meggyet, cseresznyét, barackot szoktak, a borsót szokták purgálni, és kupni.
Nálunk kollégiumban nagyon meglepődtek/meglepődtem a következő szavakon:
ren: sütő
pellegtetni: paplant kirázni
hostél: udvar mögött lévő terület (Hof stellen-ből ered)
srégizavé: srégen, keresztben -
boszizsu
tag
találtam nektek valamit:
[link] -
Mytia
csendes tag
jóez a totyik
Valaki ismeri azt a szót h puttyogatni?? Állítólag dunántúli, legalábbis mifelénk (Kiskunság) nem nagyon ismert -
icemad
nagyúr
Homályvágó = Szemüveg
Homályhozó = Napszemüveg
Mayer = Menőcsávó
/Miskolc és környéke. -
anjani182
őstag
Azt a szót ismeritek, hogy ''kubikos'' rákerestem, de így nem volt említve a topikba
A megfejtés szaknyelven: ''Kubikos. Különböző építkezéseken, földmunkával járó munkaműveleteknél azokat a tevékenységeket látja el, melyeket munkagépekkel nem lehet elvégezni.''
Én úgy ismertem, hogy azok az utcai munkásemberek, akikkel csináltatják a viz-gáz vezetékeket, tehát akik kiássák a földet
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest