- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #1907 üzenetére
Legfeljebb megtehetné... jogilag is, de nem, mert a jognak ehhez semmi köze. És már csak azért sem mert nem törésről szól a történet. A root jog valójában a teljes felügyeletet jelenti a rendszer felett, amihez azt gondolom jogom van (lenne). Erre mondja a készülék gyártók többsége, hogy akkor buktad a teljes garanciát. De még ez is határeset, mert egy olyan szoftver rendszer amivel fizikailag tönkre lehet tenni egy hardvert az szerintem minimum kétséges, mennyire jó. Egyéb kockázatokkal tisztában vagyok természetesen, nem kell felvilágosítani. Csak azért írtam le az egészet, hogylássuk mennyire jogos a "jogos".
-
F.E.K..
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1907 üzenetére
Nem bünteti...csak ellehetetleníti a saját szolgáltatásai elérését az eszközön (de legalábbis törekedik rá..)
-
Trailblazer
veterán
válasz
aprokaroka87 #1904 üzenetére
Ettől még mégis mi szívunk.
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1480 üzenetére
Az egyklikkes Kingoroot meg hasonlo s.*rok miatt van az egesz root mizeria, a rengeteg rootot fabrikalo, kiirthatatlan marware miatt - ami kiskaput az AOSP meg a gyartok halistennek' bezartak a Marshmallow-val.
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1421 üzenetére
Egymás mellett csak ha olyan modulokat használsz ami csak az egyikkel megy jól vagy csak a másikkal (esetleg bugos valamelyikkel..) de mindkettővel nem. Azt csak te tudod milyen modul(oka)t akarsz használni és az melyikkel kompatibilis. Ha nincs scope a modulban LSPosed-on nem biztos hogy jól fog menni pl. Az LSPosed-nak van saját repo-ja is emiatt, ha olyan modul megy fel amiben nincs scope akkor egyenként kell kiválasztani hogy melyik app-ekre vonatkozzon a modul. Meg talán-talán az LSPosed aktívabb.. úgy értem nem csak maga a modul hanem a repoban levő modulok fejlesztése is. Same but different.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1420 üzenetére
Végül megcsináltam amit írtál.
Viszont itt merül fen bennem hogy az Edxpoed és az Lsposed használata, mennyire ajánlott egymás melett, van-e értelme.
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1418 üzenetére
Hm.. fura.. Nálam se megy fel egyik készüléken se, ugyanígy. Mindenesetre egy mido-val most lepróbáztam, Riru 26-al nem megy, de szerintem megvan mi a gond: a Riru verzióellenőrzés, csak nem túl beszédes a hibaüzenet és megvan az ok is.
Szóval kezdem az elején:
EdXposed hivatalos oldal: edxp.meowcat.org
Installation
...
2. Modules
1) Download and install the latest version EdXposed Manager in Github Releases
2) Download EdXposed Riru v25.4.4 and install them in Magisk Manager
3) Reboot and have fun :)
..valamint a fenti leírásban (úgy néz ki..) a Riru v25.x nem véletlen lett ajánlva:
[ZH/EN] EdXposed Official
Due to the low quality of Riru's documentation and the high frequency of API changes, the development team has decided not to adapt Riru 26 for the time being. Please wait for the development team member solohsu for the subsequent maintenance plan. We deeply regret this irresponsible change of Riru.
Please do NOT update to Riru 26, we recommend using a version below 25. The last available version is 25.4.4: https://t.me/EdXposed/136Szóval Riru v25.4.4-el simán felment az EdXposed v0.5.2.2 a mido-n Pixel Experience Plus A10-re és A11-re is. Nyilván ne frissítsd majd.. a Riru-t.. egyelőre.
Viszont.. egyébként.. ha lavender-ed van arra a Pixel Experience-nek van A10 és A11 ROM-ja is, az EdXposed meg csak A10-ig támogatott - vagy nem? A Magisk Manager-ben levő leírás szerint legalábbis.. felmenni felment A11-re is (az LSposed is) de hogy amúgy hogy működik-e rendesen..
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1416 üzenetére
Milyen modul van mar fent? A Riru mar fent van?
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1407 üzenetére
Miert nem tiltottad le / torolted a modulokat mielott ilyen drasztikus "megoldast" valasztottal? Biztosan nem a nyelvvalasztas okozta.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1405 üzenetére
Kb 30 perce átraktam Angolra a telefont, erre a telefon bootloop-ba került, Nem segített semmi más csak Orangefox-ban a Data partició törlése. :D
Vajon mivel gázoltam bele a telefon lelkébe?
Én egész végig a Gravity Box-ra gondoltam.
A Telefon amúgy Redmi Note 7, Pixel Experience rom.
Majd Délután elkezdem újra be lakni.
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1399 üzenetére
Szerintem a nyelvi file miatt írja (/dev/tmp/hu_HU.sh.s - nem találja, gondolom magyarra nincs megcsinálva, utána a végén az "is not installed" előtt még kellene legyen egy felhúzott változóból egy modulnév amit szintén nem tudott felhúzni) - próbáld ki úgy hogy angolra állítod a telefon nyelvet.
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1397 üzenetére
Managerbol van a zip?
-
crok
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #1394 üzenetére
Kettot egyszerre ne, ha valami osszeakad nem egyszeru kideriteni melyik okozza. Ugy amugy ertelme sincs, ha Energized lista amugy is van a local VPN-eshez hozzaadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest