- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
OEM unlock kikapcsolva, semmilyen crack app nincs fent, de biztos ami biztos most Titániummal jegeltem a Greenify, ADAway, Tasker, SDMaid, appokat is (a többi telepített app teljesen átlagos), + megvannak amiket te írtál: "Magisk V23 + Riru + USNF + Magisk random néven + MagiskHide + CIB elől elrejtve a Magisk" + TB-vel fagyasztva, + minden alkalommal reboot is volt, + CIB app adatainak törlése, a Beer programok azt mondják nincs root, de a CIB szól a rootért. Még a TB nem volt eltávolítva. Nem tudom mi egyebet figyelhet még a CIB app (pl. TitaniumBackup vagy VIPER4Android könyvtár stb.), a rendszer nem egy mai telepítés, lehet, hogy benne maradt valami szemét régről, de nincs ötletem... Esetleg a TB-vel is ki tudnád próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest