Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-01 12:38:22

LOGOUT.hu

Magisk
root jogosultság
Android rendszereken

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3471) crok válasza GyRoland (#3470) üzenetére


crok
Topikgazda

DenyList-ed látom - de Enforce DenyList be vagy ki van kapcsolva? Gondolom ki különben az USNF és a Play Integrity se menne. Viszont akkor meg a Magisk nem csinál semmit hogy a modulokat elrejtse, nincs unmount, nincs semmi.. mivel Shamiko sincs így nincs is mi "elrejtse" hogy pl. van egy csomó modulod, amiből pl. a Google Unlimited Photos pont össze tud akadni az USFN-el meg a PI check-el is. (Mivel nem custom ROM így neked az USNF amúgy is kell - plusz sportszerű nehezítés a OnePlus..).
Szóval ez lesz a gond szerintem.
Ha az Enforce-ot nem akarod bekapcsolni akkor marad a Shamiko vagy a DenyList unmount modul. Meg persze a MagiskHide modul.
Próbálokzhatsz a Deltával de én nem nagyon szeretem ajánlani. Jobb (kiterjedtebb) benne a Zygisk elrejtése de v27-től úgyis benne lesz az official-ban ami abban is.

Most egy Arrow OS-es Redmi Note 7-en nézem és amúgy simán indul az OTP nyűglődés nélkül. Juteszembe: DenyList-ed nézd át hogy felesleges dolgok ne legyenek benne mert a process elkapást nehezítheti (pl. az Android Services Library teljesen felesleges).

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.