Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #2704 üzenetére
Az Androidacy-nál az egyik ember megpróbált öngyilkos lenni (rátaláltak, most kórházban van) ezért most leállt minden fejlesztés. A modul telepítő írja hogy a belső tárad FontManager könyvtárán belül a log könyvtárba fogja tenni a logot. Megnéztem mit ír nekem és az extra file-ok letöltését curl végzi de hibára fut: a font lista file-t ugyan le tudja húzni (vagyis "valamit" amiben azt írja hogy NOAUTH Authentication required viszont a ping, a regisztráció (van key) és minden más is lemegy..) de parse-olni nem tudja jól így nem tudja kiszedni belőle azt az URL-t amit tovább kellene vigyen és a következő curl parancsba kellene tegyen így hibára fut (nyilván, hiszen nincs megadva URL). Ezt eljátsza 3x majd leáll azzal hogy hiba van. De hogy ennek most van-e köze az első mondatomhoz nem tudom, szerintem igen..
Nincs backup-od az A12 alól a /data tartalmáról? Kiszedhetnéd belőle a /data/adb/modules/fontrevival könyvtárat mindenestől.. plusz a /data/media/0/FontManager tartalmát mindenestől - szerintem elég lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs