Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doki16
addikt
Nem kompatibilis androidos mobilra sikerült már valakinek rendesen működésre bírni az alkalmazást? Érthetetlen módon a mi note 10-et nem támogatott eszköznek írja a play Store.
-
meoindil
aktív tag
Ja, inkább Hearthstone szerű a játékmenet.
Viszont a manakezelés az tényleg jobb. Azt átvehette volna az Arena, ha már úgyis az online játék a célja és elvileg olyan megoldásokat akar, ami asztali játéknál nehezebben kivitelezhető, de gépen meg jól meg lehet valósítani. (Ez mondjuk ott sem lenne problémás.) -
meoindil
aktív tag
Ezt láttátok már?
Magic Spellslingers
[link] -
meoindil
aktív tag
Új kód:
StickTogether
1000 gold és 3000XP -
ldave
Topikgazda
Ma új lapok jönnek Alchemy / Historic játékmódba. Teljesen hidegen hagy, amióta van Explorer, szinte csak azt játszom.
-
HPAA
őstag
mi a bánat van már megint a klienssel ... ?????
-
ldave
Topikgazda
Ebéd után gondoltam gyorsan tolok egy BO1 meccset, 20 perces szenvedés volt egy olyan pakli ellen, amiben más sem volt, csak lény leszedő lap. Nem is értem az ilyet.
-
ldave
Topikgazda
Két új kód: PLAYSNC és PATCHUP
-
Reinhardt
őstag
Update óta 1 játékot tudtam csak játszani. VPN-Japan, aztán már úgy se. Folyamatos network error.
Számítógépen le is kellett törölni és újra tenni, hogy be tudjak lépni.
A Pack tab hiába bontottam ki mindent továbbra is azt mutatja van ott vmi.
Csak az utolsó set-ből lehet több packot venni goldért.Jól sikerült ez az update is...
-
ldave
Topikgazda
Jön pár egész hasznos változtatás a játékba, pl. hamarosan már nem csak egyesével lehet venni majd a 1000 goldos lapcsomagokat, gem mellett lesz gold áruk is a nagyobb csomagoknak, kedvezmény viszont nem lesz, a 90-es csomag 90 ezer goldba kerül majd.
Ezen felül a Standard, Historic és Alchemy mellé jön egy új játékmód, az Explorer, ahol eredeti formájukban használhatjuk majd a lapokat, tehát az Alchemy változtatások nélkül.
-
HPAA
őstag
mostanában,naponta 1x legalább lefagy a kliens
nálatok nem ?
-
ldave
Topikgazda
Artifact aggro (standard) paklit próbálgatok összehozni az utóbbi napokban, több-kevesebb sikerrel. Eddig talán a kék-fehér megy a legjobban a control lehetőségek miatt. Próbáltam pár piros lapot is belekeverni, de úgy valahogy nem jön ki soha a ritmus, valami mindig pont hiányzik.
-
Reinhardt
őstag
Fo accountommal kaptam 6 Kamigawa Alchemy packot, az ujjal viszont nem.
-
ldave
Topikgazda
Sikerült "felhackelni" a nem támogatott telefonomra az Arena klienst, meglepően jól fut rajta, szóval végre lehet a wc-n is játszani
-
meoindil
aktív tag
A Kamigawa Alchemy packokban csak módosított Alchemy lapok vannak vagy sima Kamigawa common és uncommon lapok is?
Bár most szinte semmi időm nincs játszani, lehet ezzel most nem fogok foglalkozni.
Nekem kicsit sok már a megjelenés így. Évente kb. négy-öt kiegészítő, ami gyakorlatilag duplázódik az Alchemy packokkal. -
ldave
Topikgazda
On the MTG Arena Economy in 2022
Hááááát, ez siralmas. "Wildcard Bundle for $49.99 USD that contains twelve rare and four mythic rare wildcards"
50 dollár. Most megnéztem Aetherhubon, a top meta paklikba kell 30+ rare lap, tehát legalább 150 dollár, ha valaki így kezdené el. Tudom, Reinhardt előbb megmutatta, hogy mi lehet nulláról elérni, de abba neki rengeteg tapasztalata volt korábbról. -
ldave
Topikgazda
Amúgy vicces a Standard Shakeup event, semmi infó, hogy mivel nem lehet játszani és sima szabvány Gruul paklik jönnek szembe, úgy látszik az a tier1 pakli semmi tiltást nem kapott.
-
ldave
Topikgazda
Állítólag jövő héten lesz egy nagyobb bejelentés a wildcard, gold rendszerről.
-
Reinhardt
őstag
válasz
meoindil
üzenetére
A hozzaszolasoddal kb egy idoben olvastam ezt a cikket:
https://draftsim.com/is-mtg-arena-pay-to-win/
Gondoltam kiprobalom, hogy egy teljesen uj accounttal mennyi ido osszerakni ezt a paklit, anelkul, hogy koltenek ra penzt.
Tutorialt letudva es kodokat felhasznalva lett annyi wildcardom (2 mythic, 8 rare), hogy tudtam venni 2 Ugint es a foldek nagy reszet, UC es C laopkbol meg mindent + azokkal potoltam a hianyzo R/M lapokat.
Folyamatosan cserelgetem ki a lapokat ahogy jon WC, most itt tartok:

-
ldave
Topikgazda
Nálatok jól működik a napi győzelmekért a jutalom, már máskor is feltűnt, hogy mintha nem számolna mindent el, de most képet is csináltam:
Épp a heti Midweek Magicet csináltam most és meg is lett a két win a két rare lapért, majd kiléptem a főoldalra, ott pedig ezt látom:
Ennek 2/25-nek kéne lennie az előző két győzelem alapján.
-
ldave
Topikgazda
Hát, a sárkányos paklit a Whelp és a Tyrant dupla nerf végleg tönkretette, pedig szerettem.
-
meoindil
aktív tag
Mi most a helyzet?
Megint külön lesznek Kamigawa Alchemy packok is vagy az csak a Crimson Vownál volt? -
ldave
Topikgazda
CIRCUITMENDER kód 1000 xp-ért.
-
Reinhardt
őstag
Ma kaptam egy csomo kartyat, miert?
-
Reinhardt
őstag
Koszi.
Ugin/UlamogDeck
4 Mind Stone
4 Guardian Idol
4 Coldsteel Heart
4 Radiant Fountain
4 Ugin, the Spirit Dragon
2 Ulamog, the Ceaseless Hunger
4 Hedron Archive
1 Inventors' Fair
1 Cascading Cataracts
2 Crypt of the Eternals
1 Karn, Scion of Urza
4 Zhalfirin Void
3 Karn, the Great Creator
2 Ugin, the Ineffable
4 Interplanar Beacon
2 Blast Zone
3 Golos, Tireless Pilgrim
1 Cryptic Caves
3 Forsaken Monument
4 Crawling Barrens
3 Treasure Vault
Sideboard
1 Platinum Angel
1 Tormod's Crypt
1 Grafdigger's Cage
1 Mirror Box
1 God-Pharaoh's Statue
1 Golos, Tireless Pilgrim
1 Forsaken Monument -
ldave
Topikgazda
Ma újra van 50-ért 550 gold a napi ajánlatok között.
Reinhardt, lehet csak már más időpontban játszom, de nekem nincs gyakrabban ilyen hosszú sor + draw, mint korábban, szóval nem tudom mi lehet a gond.
-
Reinhardt
őstag
3 kor, nyomtam egy Cultivatet, ellenfel meg tartotta a priorityt, nem engedte, hogy foldet valasszak, fel tavon jart a ropingban mikor kuldeni akartam neki egy uzenetet, hogy ebreszto.
Ranyomtam volna a fejre, de pont akkor engedte el es Decline lett belole...
Siman vesztettem a jatekot. -
ldave
Topikgazda
Nos, az új a lapok most kifejezetten tetszenek, mind az artifact, mind az ench paklik erősnek tűnnek így elsőre.
-
Mahamoti
csendes tag
PLAYNEO 3 free Kamigawa Neon Dynasty booster
-
ldave
Topikgazda
Most nézegetem a változásokat, ha meglátom újra ezt a visszahozott Teferit majd egy meccs alatt, biztos előjön a PTSD-m...
-
Reinhardt
őstag
BUEK!
Most akkor, hogy van ez az Alchemy kavaras?
Az egyik paklimmal nem tudok jatszani Historicot mert van benne egy db eredeti Cosmos Elixir. (nem Alchemyt szeretnek jatszani)
Alchemy elott gond nelkul tudtam vele jatszani H-ot, most nem enged, es ki se tudom venni belole... -
ldave
Topikgazda
Magicben gazdag új évet mindenkinek
Remélem idén az Aréna komolyabban fejlődik majd, mert szerintem ez a jelenlegi wildcard rendszer a rengeteg új lappal már nehezen tartható fent.
Magát a színtiszta játékot én továbbra is nagyon élvezem, persze mindig lesz pár lap, ami ellen fájdalom játszani, de azokat a meccseket el kell engedni és kész.
-
ldave
Topikgazda
War of the Spark óta úgy voltam, hogy a kiadásonkénti 50$-át nekem megéri a játék és pár kivételtől eltekintve (volt hogy elfelejtettem az előrendelést, volt hogy nem tetszettek a lapok) ezt meg is tettem. De akkor még 3 set volt évente (+ az éves általános), idén pedig már 5! Erre most még rájön az Alchemy is... Nálam most azt érték el, hogy az 50$-át sem költöm akkor már rá, mert azzal is reménytelen lesz lépésben maradni.
Ja, arról nem is beszélve, hogy a Rare és Mythic lapok száma is jelentősen megugrott kiegészítőnként.
-
meoindil
aktív tag
Szerintem is túl sűrűn jön - főleg így, hogy ezek szerint gyakorlatilag mindent megdupláznak az Alchemy kiadásokkal.
-
meoindil
aktív tag
Kamigawa: Neon Dynasty Official Teaser
[link] -
HPAA
őstag
annyira idegesített már ez a minion deck,mindig ezt hozta ellenem, hogy megcsináltam én is

hát,.... elég viccesaki meglátja kilép ...
még ha nincs is dragon kézben ...
-
meoindil
aktív tag
Mi a tapasztalatotok, a eddig használt deckek mennyire működnek az Alchemy-ben?
Azt mondjuk nem értem, ha egy lap megváltozott, akkor Alchemyben miért nem rakja be automatikusan azt a változatot az eredeti helyett, miért kell új decket csinálni hozzá a lap kicserélésével. -
ldave
Topikgazda
Ma indul az Alchemy, pár infó itten: MTG Arena Announcements, December 8, 2021
-
ldave
Topikgazda
válasz
meoindil
üzenetére
Sajnos jól érted. Én is úgy látom, hogy egyre "drágább" lesz ez a f2p Magic játék. Kötelező nem lesz áttérni, a Standard ugyanúgy elérhető marad, nekem az sokkal jobban fáj, hogy a Historic viszont beleolvad az új rendszerbe, így az amúgy is drágább formátum még inkább az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest