Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem is az egyik kedvencem volt a vörös-kék: ha nem sikerül megcounterezni, kap egy lightning bolt-ot vagy fireballt, ha túléli, akkor meg elveszem
)
ami még nagyon bejött, az a dobatós pakli, mikor először játszottam vele 'idegen' ellen, azzal kezdtem, hogy első körben egy Vision charm-mal eldobattam a kedvenc lapját a paklijából, onnan kezdve kész volt a srác...
nagy buli még az atomerős lényekkel zsúfolt pakli, pl. Polar Kraken, Leviathan, Wiitigo, stb, ezeket a graveyardból szedem elő miracolous recovery-vel, resurrectionnel, meg egyéb szép dolgokkal, öröm nézni mikor 30-40-es támadást indítok a trample behemótjaimmal
))) -
Gambit
őstag
Tudom, rengeteget szívtam kékek ellen a vörös paklimmal. Csak abban reménykedhettem, hogy előbb fogy el a counter a kezéből, mint az enyémből a lövés.
Mondjuk onnantól, hogy lejött egy-két lény a keményebbek közül (fire-dragon), onnantól a kék hamar behalt, mert a repkedő lényeit leszedtem hamar. Meg ugyebár a második kör előtt lehetett cserélni néhány lapot, és a vörösnek volt a kék ellen néhány húzós szivatása... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Mondjuk onnantól, hogy lejött egy-két lény a keményebbek közül (fire-dragon), onnantól a kék hamar behalt, mert a repkedő lényeit leszedtem hamar. Meg ugyebár a második kör előtt lehetett cserélni néhány lapot, és a vörösnek volt a kék ellen néhány húzós szivatása...