Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ASUS RT-N12 D1 sebességteszt
Ráérős időmben csináltam néhány sebességtesztet egy ASUS RT-N12 D1 routerrel, hátha valakinek hasznos lesz még ez az infó. A tesztre 1000/200-as DIGI netet használtam, illetve a DHCP-s tesztek idején egy ASUS RT-N18U router volt a tesztalany elé kötve. A két WiFi teszt 20MHz-es csatornaszélességgel történt, a mérésre használt laptopban Intel® WiFi Link 5300 agn adapter van.. A teszteket a http://szelessav.net/hu/sebesseg_meres oldalon csináltam, így az egyenletességről is van egy kis grafikon. Lássuk tehát az eredményeket...
Elsőként a jelenlegi legújabb gyári firmware-el, és DHCP WAN kapcsolattal.
Sajnos a gyári firmware-el történő PPPoE-s mérést elfelejtettem megcsinálni, mielőtt visszatettem volna a Tomato-t, így ez innen most kimarad, de szerintem közel azonos eredményt hozott volna, mint Tomato fw-vel, BCM NAT nélkül, tehát valahol 80Mbps környékén.
A gyári szoftverrel csináltam még egy WiFi-s mérést, ami valamivel jobb eredményt adott mint Tomato-val.
Firmware csere után Tomato-val elsőként DHCP kapcsolattal, és BCM NAT nélkül teszteltem.
Majd ugyancsak DHCP, de már bekapcsolt BCM NAT mellett.
PPPoE kapcsolattal és BCM NAT nélkül az alábbi eredmény született.
És végül az utolsó WAN tesztben még mindig Tomato fw, PPPoE kapcsolat, és bekapcsolt BCM NAT.
És persze Tomato alatt is csináltam egy WiFi tesztet.
Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest