- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Aktív témák
-
ASUS RT-N12 D1 sebességteszt
Ráérős időmben csináltam néhány sebességtesztet egy ASUS RT-N12 D1 routerrel, hátha valakinek hasznos lesz még ez az infó. A tesztre 1000/200-as DIGI netet használtam, illetve a DHCP-s tesztek idején egy ASUS RT-N18U router volt a tesztalany elé kötve. A két WiFi teszt 20MHz-es csatornaszélességgel történt, a mérésre használt laptopban Intel® WiFi Link 5300 agn adapter van.. A teszteket a http://szelessav.net/hu/sebesseg_meres oldalon csináltam, így az egyenletességről is van egy kis grafikon. Lássuk tehát az eredményeket...
Elsőként a jelenlegi legújabb gyári firmware-el, és DHCP WAN kapcsolattal.
Sajnos a gyári firmware-el történő PPPoE-s mérést elfelejtettem megcsinálni, mielőtt visszatettem volna a Tomato-t, így ez innen most kimarad, de szerintem közel azonos eredményt hozott volna, mint Tomato fw-vel, BCM NAT nélkül, tehát valahol 80Mbps környékén.
A gyári szoftverrel csináltam még egy WiFi-s mérést, ami valamivel jobb eredményt adott mint Tomato-val.
Firmware csere után Tomato-val elsőként DHCP kapcsolattal, és BCM NAT nélkül teszteltem.
Majd ugyancsak DHCP, de már bekapcsolt BCM NAT mellett.
PPPoE kapcsolattal és BCM NAT nélkül az alábbi eredmény született.
És végül az utolsó WAN tesztben még mindig Tomato fw, PPPoE kapcsolat, és bekapcsolt BCM NAT.
És persze Tomato alatt is csináltam egy WiFi tesztet.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest