- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1030 üzenetére
Igaz, hogy általánosságban kérdeztem, de milyen infóra lenne még szükség, hogy érdemi választ lehessen adni rá?
Mint korábban is írtam annyi a problémám, hogy ha a Flash progiban pl rákattintok egy gombra ami meghív egy függvényt, ami esetleg lehet több 10 mp is míg lefut, addig nem tudok semmit sem csinálni, csak ha végez akkor kapom vissza az "irányítást".
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1023 üzenetére
Köszönöm az jó lenne, leginkább ha AS2-es megoldás is lenne rá.
Kiderült, hogy amit írtam korábban (hogy az AS3 20-szor gyorsabb volt) az nem fedi a valóságot, a szintaxist árírtam AS3-ra le is futott szépen és csak a futásidőt néztem, de mint kiderült nem as jó eredményt...
-
bobace
addikt
válasz
Nyugdíjas #1011 üzenetére
on (release) {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}Ennyire egyszerű a "kódom", movieclippel hogy nézne ki? A button neve szimplán 'link'.
szerk: közben jó lett
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót...
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1005 üzenetére
Ez egy rekurzív, visszalépéses algoritmus, nyilván ha csak ezt kellene megoldani, jobb választás lenne a java, de Flash-ben jóval egyszerűbb/gyorsabb összehozni hozzá a felületet, animációkat...
Ezért is kérdeztem mennyi különbség lehet az AS2 és AS3 "sebessége" között.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1001 üzenetére
Igen tömb a tömb-ben dolog
, a kapcsos zárójeles rész az egy javas megvalósítás, ilyesmi szintaxissal megadható egy tömb AS3-mal, vagy csak úgy mint az AS2-ben?
Mi az a 15mp egy végtelen ciklusnak?
Nézegettem az egyik AS2-es script illetve ugyanazon algoritmus java-s változatát, sokkal lassabb(többszázszor!) volt a Flash. -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #999 üzenetére
Csak 2 dimenziós tömbökre gondoltam, ha jól tudom az AS2-vel csak így lehet:
adat = new Array(
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ));AS3-ban már van lehetőség másképp is megoldani?
Pl. mint javaban:
int adat[][] = {
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 }};
Tudja már ezt az AS3? A tömbkezelése, scriptfuttatása mennyivel gyorsabb mint az AS2-é?Illetve van valami lehetőség annak a megakadályozására, hogy ha egy script futása viszonylag sokáig tart, akkor kb 15 mp után ne dobjon fel egy ablakot a Flash Player, hogy leállítsa-e a scriptet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest