Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
on (release) {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}Ennyire egyszerű a "kódom", movieclippel hogy nézne ki? A button neve szimplán 'link'.
szerk: közben jó lett
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót... 
-
bobace
addikt
Azt kérdezném az mi a túrótól van, hogy csináltam egy bannert, és gomb lett nyilván a legfelső layer, a legegyszerűbb on release-es get url, blank akció van rajta, és a Firefox kétszer hozza be a target címet (, volt hogy háromszor is). IE-ben egyszer jön be. Na ez mitől lehet?
-
bobace
addikt
látom pörög a topic..
Azt kérdezném van e olyan parancs hogyha rákattintok egy gombra akkor bezáródjon az egész ablak? -
bobace
addikt
up
-
bobace
addikt
Egy html kód kellene arra hogy a beszúrt flash animáció mindig az ablak méretéhez igazodjon. köszike előre is
-
bobace
addikt
Azt kérdezném hogy mikor loadmovieval betöltök egy a scenere egy másik videót, annak hogy tudom beállitani,hogy ne a sarokba kerüljön,hanem mondjuk a kép közepére töltse be?
-
-
bobace
addikt
válasz
YODA mester
üzenetére
Úgy próbáltad hogy rögtön teszel egy stopot az első kockára?
-
bobace
addikt
válasz
Forest_roby
üzenetére
most esett le a nicked

hüha én még ugyanezt láttam pár órája is
-
bobace
addikt
válasz
Forest_roby
üzenetére
nekem bejön az oldalad,azaz király, csak kár hogy itt sem él semmi.vagy csak béna vagyok?

-
bobace
addikt
válasz
Forest_roby
üzenetére
én fireworssal csináltam, motion blur több fokozatban, aztán import semmi extra, csak nagy lesz a méret

-
bobace
addikt
hu ezt az action scriptet hogy nem vágom... én flash 5-böl szoktam kimásolgatni a parancsokat és simán beveszi

ja amugy azt akarom megkérdezni hogy nektek bejön az oldalam mert nekem nem, pedig minden oksa... Bővebben: link
nekem nem akarja az igazságot bár a netem telefonos, aki ráér nézzen már rá adsl-röl. ja és nem is raktam fel mindent ugyhogy elég hiányos csakhogy egyáltalán megy e, thanks
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én designnal oldok meg mindent és minimalizálom a program részét
Sajnos AS tréninget még nem csináltam/olvastam. Főleg nem 3-ast.
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót... 
Azért köszi