Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de kérdezni szeretnék flash animációval kapcsolatban.
Készítettem egy 1200x800 pixel méretűt (SwishMax4-ben).A kijelzőn felbontása, amin tesztelem 1366 x 768 .. azaz, mikor a böngészőben megnyitom az animációt, arányosan lekicsinyíti, h beleférjen az egész, ne legyen görgető sáv.. eddig minden rendben is, sőt jó, h így működik, azonban a problémám, h élsimítás nincs, nagyon "recések" az élek a képen, csúnya.
(Teszteltem olyan gépen, ahol 1280x1024-es felbontás van a monitoron, ott tökéletes, hisz nincs kicsinyítés)
Van olyan lehetőség, amivel ez a minőség romlás kiküszöbölhető? Gondolok olyanra, h a html kódnál paramétert adok meg, ami simítja (smooth talán a neve)? Vagy exportáláskor kellene valamit beállítani? (Amúgy a Swish-ben ilyet nem láttam)
Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- Hollow Knight és Silksong
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest