Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de kérdezni szeretnék flash animációval kapcsolatban.
Készítettem egy 1200x800 pixel méretűt (SwishMax4-ben).A kijelzőn felbontása, amin tesztelem 1366 x 768 .. azaz, mikor a böngészőben megnyitom az animációt, arányosan lekicsinyíti, h beleférjen az egész, ne legyen görgető sáv.. eddig minden rendben is, sőt jó, h így működik, azonban a problémám, h élsimítás nincs, nagyon "recések" az élek a képen, csúnya.
(Teszteltem olyan gépen, ahol 1280x1024-es felbontás van a monitoron, ott tökéletes, hisz nincs kicsinyítés)
Van olyan lehetőség, amivel ez a minőség romlás kiküszöbölhető? Gondolok olyanra, h a html kódnál paramétert adok meg, ami simítja (smooth talán a neve)? Vagy exportáláskor kellene valamit beállítani? (Amúgy a Swish-ben ilyet nem láttam)
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Foxpost
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest