- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tudom én azt módosítani? Csak mert a YouTube-bal az a baj, hogy állandóan ugyanazokat játssza, néha jó lenne, ha tudnám módosítani a listákat.
Egyébként egy 5 szerintem elég.Annyi kérésem lehetne, hogy olyan makró is legyen külön (mindenképp külön, hátha a listásat nem fogom használni), hogy ha csatlakozik az adott bluetooth-hoz (ezt megtaláltam már a programban), akkor folytassa a megállított médiát? Pl. bemegyek boltba, leállítom az autót, megáll ugye a zene, de nem folytatja. Lehet viszont, hogy ez össze fog akadni a másikkal, és újra elkezdi a random listát, nem? Szerintem de, és nem az előző megállítottat folytatja, hanem újra egy random listát kezd el.
Mindegy, lehetne mindegyik, aztán majd én max eldöntöm, melyiket használjam. Vagy lehetne egy feltétel, hogy HA nincs épp megállított média, akkor legyen ez a random listás lefutás.
Sokat variálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest