Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

válasz sad_Vamp #33391 üzenetére

Létezne az, hogy ez a nyomorult Mojave/APFS kigyilkol valamit az SSD-k boot-részében?

Még mindig nem tudtam felrakni sem a High Sierra-t sem a Sierra-t az eredeti MBP-re.
    Miután kivettem az SSD-t és legyalultam GParted-el; az installok végre elindultak, de még mindig megakadnak installközben, majd azt írják, hogy hibás a forrás (persze 3 kulcs 2 különböző downloadból? mi?!)

Viszont a sok create usb installer-ozás közepette sikerült legyalulni Az asztali Hacklin a WIN-es SSD-m is (a Disk3sX aza Mojave szerint "untitled", miközben volt 1 valódi untitled nevű kulcs a gépbe nyomva...).
    Na de most jön a non-plus-ultra.... mondom akkor uccu neki rakjunk új WIN-t.... először a 1903-ast húztam le, a "preparing decives" résznél 5-6%-nál BSOD (kék ablak) PNP driver watchdog.... utána a 1810-est húztam le.... az is ugyan ez.
    Persze próbálokztam itt is mindennel, végén már kiszedtem mindent a gépből (még a Grafkártyát is), reset-eltem a CMOS-t, frissítettem a bios-t..... non-sense... :W :W :W

Mennyi az esélye, hogy a 2 SSD, 2 különböző gépben jóformán egyszerre menjen tönkre?!
    Vagy inkább esetleg a Mojave formátozás tesz valamit tönkre?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés