Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rooney8

aktív tag

válasz Smiley #27356 üzenetére

nem találtam ilyesmit. msi h81m-p33 amúgy a lap.
    szerintem a drivers64UEFI mappaban van a hiba forrása. emlékszem, még mikor a yosemite-t telepítettem, akkor is volt valami ilyesmi hiba, csak már nem emlékszem, hogy mi. akkor ez alapján csináltam a telepítést. itt írják is, hogy a drivers64UEFI mappában a VBoxHfs-64.efi-t töröljük és másoljuk be a HFSPlus.efi-t. Meg is csináltam, de ugyanúgy csak +++ jelek jelennek meg, és restart. mondjuk azt nem értem, hogy ha legacy boot-olunk, akkor miért a drivers64UEFI mappában kell csinálni ezt a cserét. azt hiszem tlac írta még, hogy nála is ez volt, de clover installnál bepipálta a OsxAptioFixDrv-64-et és az nála megoldotta. próbáltam azt is, de semmi változás. nem értem mi a baj, pont hogy a bajosabb pentium-ot cseréltem le, azzal pedig majdhogynem sima ügy volt a telepítés.

abba már bele sem megyek, hogy most nincs install el capitan pendrive-om. csináltam még a pentiummal működő osx-en egy telepítőt, azzal próbálkoztam eddig, de clover miatt gondoltam újrahúzom az egészet. win-en csináltam még annak idején virtualbox-ban egy 10.6.8-on, viszont most a terminalos parancs nem fut végig, kiír egy errort, hogy nem tudja törölni a disk-et. google-ben utánanéztem, arra jutottam, hogy snow leopard-nál nem működik ez a parancs, ami azért érdekes, mert a yosemite-t ugyanúgy erről a virtuális gépről csináltam meg. na mindegy, még az előzővel sikerült felraknom a kapitányt, csak ugye most nem tudok bootolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés