Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz #92942848 #17664 üzenetére

ez tiszta sor és alapvetően igazad van, ha az embernek megvan a tudása, ideje és elszántsága arra, hogy tanulmányozza az unixot és kexteket heggesszen magának.

de garantálom, hogy egy zenész pl. nem fog kexteket heggeszteni az MSI alaplapjához, inkább vesz egy HCL listán zöld pipás Gigabyte lapot 11ezer magyar forintért és le van fektetve az osx-es szopódásainak a 75%-a. vesz hozzá egy korrekt diszkrét kártyát vagy támogatott integrált gpu-s cpu-t és dörzsölheti a kezét, mert már előre meg van neki csinálva a bootloadere, dsdt-je. kexteket nem kell csesztetnie. gyakorlatilag annyi a dolga, hogy betesz egy usb-t, feltelepít, bepipálja a hálókártya drivert meg az AppleHDA rollbacket, restartol és megy.

Az osx64 pedig akkor lesz terminalos, egész estét elfoglaltság, ha hülyén vásárol az ember vagy mindenáron a meglévő hardwareére szeretné felerőszakolni.
    Ellenkező esetben szerintem tök gördülékeny tud lenni.
    Tény, hogy a HCL-es dolog ad egy megkötést, de alapvetően nem esik messze az alma a fájától, mivel az Apple gépek hardwarei is eléggé meg vannak kötve.

Szerintem nem kell temetni a Unibeast féle megoldást, mert alapvetően -szerintem- nem akkora taknyolás eltekintve attól, hogy túl univerzális akar lenni és telebassza a telepítőt kextekkel, amik miatt aztán lehet h el se indul :DDD (pl.NullCpuPowermanagement.kext)

Most sikerül jó hosszan megfogalmaznom azt, hogy: előre tájékozódott, jövőbeli osx64 user HCL listából fog válogatni hardwaret és valszeg unibeasttel fogja feldobni az osx-et és örömében verdesni fogja a seggét a földhöz (ha csak nem szopja be a vga-val, mint én és vesz gyárilag tunigoltat,egyedi maggal és eszközazonosítóval :C )

• odessa32

tag

válasz #92942848 #17664 üzenetére

Hello.
    Azért mondanám, hogy nekem is fent van az ML :DD
    Bár a lan kártyával voltak gondok de már az is elindult.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés