Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz #92942848 #17402 üzenetére

insanelymac régen baromi aktív volt, de manapság ott sem látok semmi publikációt, csak néhány lojális tagot meg olyanokat, akik utálják valamiért a tonymacet vagy bannolva lettek onnan :DDD (pár hete olvastam 1 ilyen esetet)

blackosx-et még nem gusztálgattam meg igazán, voodooprojects pedig nekem beálltnak tűnt valamiért, de őszinte leszek, őket is hanyagolom egy ideje.

az efi-x "jó hír" a pénz éhség pedig sajá hipotézis, mert elképzelésem sincs, hogy miért jó a tonymac brigádnak(már ha több emberről beszélünk :D), hogy összelopkodják a dolgokat és saját név alatt kiadják. gondolom vagy a google hirdetésekből vagy egyebekből, de tuti profitálnak belőle.

az unixosok kinevelése pedig érdekes kérdés. szerintem inkább csúnya szóval "modernizálódtak" a kölkök és a '90 után születettek már csak GUI megoldásokban tudnak gondolkodni, mert abba nőttek bele, akár csak jómagam(bár nekem szerencsére nem teljesen idegen dolog terminalból ügyködni hála égnek).

a kexthelperes dolog tök jogos. millió KP fotót láttam amiatt, hogy agy nélkül bekúrták a kexteket. a kedvencem az volt, amikor felrakták az AppleHDA modifikált variáns(okat) és mellé a voodooHDA-t is :DD

ez van.
    lehet az apple futtatja az egész tonymacet ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés