- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Bár én magam részéről értek hozzá, de azért némi hozzáértést elvárnék az eladóktól is.
MERT: Az interneten sokszor egymásnak ellentmondó hírek információk találhatók, vagy esetleg semmilyen információ.
Ha utánna olvasok jó/rossz tapasztalatoknak, akkor biztos, hogy találok mindkettőről infót. Mert olyan cucc amivel senkinek nem volt még gondja, az az, ami meg sem jelent, vagy legalábbis soha nem adtak el egyet sem.
Ha ilyenkor nem hagyatkozhatok az eladó szaktudására akkor mire?
Sőt szerintem még az is elvárható lenne, hogy az én és a ti (illetve bármely cég) saját érdeketekben is felhívja a figyelmet az esetleges (leggyakoribb) problémákra!
Mint pl legutóbb mikor nálatok vásároltam egy videó kártyát, az eladó felhívta a figyelmemet, a viszonylag magas táp igényre. Bár nekem ez nem volt újdonság, de van akinek az lehetett volna. Ez kellemes csalódást jelentett. De ugyanakkor valamilyen szinten szerintem el is várható. És egyben mindkét félnek előnyös.
Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest