- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Bár én magam részéről értek hozzá, de azért némi hozzáértést elvárnék az eladóktól is.
MERT: Az interneten sokszor egymásnak ellentmondó hírek információk találhatók, vagy esetleg semmilyen információ.
Ha utánna olvasok jó/rossz tapasztalatoknak, akkor biztos, hogy találok mindkettőről infót. Mert olyan cucc amivel senkinek nem volt még gondja, az az, ami meg sem jelent, vagy legalábbis soha nem adtak el egyet sem.
Ha ilyenkor nem hagyatkozhatok az eladó szaktudására akkor mire?
Sőt szerintem még az is elvárható lenne, hogy az én és a ti (illetve bármely cég) saját érdeketekben is felhívja a figyelmet az esetleges (leggyakoribb) problémákra!
Mint pl legutóbb mikor nálatok vásároltam egy videó kártyát, az eladó felhívta a figyelmemet, a viszonylag magas táp igényre. Bár nekem ez nem volt újdonság, de van akinek az lehetett volna. Ez kellemes csalódást jelentett. De ugyanakkor valamilyen szinten szerintem el is várható. És egyben mindkét félnek előnyös.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest