- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
Hiába vannak ott a legfényesebb legcsicsásabb technikai sz*rok, azok nem fognak életre kelni és odasétálni hozzám hogy: ''ááá szia Enermax 350W-os duplaventis tápegység, gyere már ide hozzám felkaplak''... Ugye milyen hülyén hangzik? Az üzlet általában 2 fél (azaz ember) között jön létre. És az emberkék nem hinném, hogy szívesen adnak oda tíz/százezreket olyan képű/hangulatban lévő faszingereknek, akiknek nem volt gyerekszobájuk... :( Ez így nem működik. Én éltem 8 évig Finnországban (Helsinki) és bizony már ott is vásároltam számítógépeket és volt is mindegyikkel gond - ritka az amelyikkel nincs - visszavittem és ha aznap nem tudták kicserélni megjavítani, akkor addig adtak egy csere alkatrészt, hogy tudjam használni a gépet. A ''mélyen'' tisztelt Mistral-nál hallottak már ilyenről?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest