Aktív témák

• ath

senior tag

hali!

végigolvastam az eddigi hozzászólásokat,és röviden annyit tudok mondani h érdekes.jöttek-mentek az ellenérvek,de sztem ha vki bizonytalan volt,h +éri-e ott venni-e,azt még mindig nem tudtátok +győzni 1ik oldalról sem.nem kis idő után összeszedtem 1 rakás pénzt,h akkor veszek 1 nekem nagyon jó gépet.már jó előre utánajátam az adott cuccoknak,h mit is tudnak,tehát nem felkészületlenül mentem volna vásárolni.viszont.van 1 interaktyv téve,a ''biztos pont'',ahol szintén szidták a fent emlytett boltot mint a bokrot,de ott nem az eladóval volt a baj,hanem az eladott termékkel.ezekután hatalmas 2ségek közepette battyogtam a váci út felé,h velem vajon mi lesz.hatalmas +lepetésben volt részem:az eladó teljesen kultúrált,hozzáértő egyénnek bizonyult,akire akkor is rábyztam volna magam,ha nemtom h miket akarok venni.nem kis összeget hagytam ott,mivel 1 majdnem 1 teljes konfigot vettem,kb 130 rogót,és ezért a pénzért asszem télleg el lehet várni,h segytőkész és hozzáértő eladó szolgáljon ki.(de nem kell s*ggnyalásig alázkodnia!!!)viszont amikor mondtam,h milyen házat +tápot szeretnék(codegen 6035l 300 w) akkor ott már húztaaszáját,és először vonakodva,h ''te tudod mit akarsz'' cymszóval rámhagyta a döntést,de engem +piszkált h vajon mi lehet a baj,ezért végülis elmondta,h az a 300 w-os táp nagyon nem lenne elég a gépemnek,főleg nem a codegen.na részemről itt +állt a tudomány,mivel erre nem is gondoltam,h a táp is ennyire fontos lehet.innentől muszály volt rá hagyatkoznom,és végülis nem bántam +,metr lett 1 400 w-os dtk-m,ami azért talán többet tud mint a codegen 300 w-osa.:) aztán hazavittem a gépet,de aznap már nem volt időm összepakolni,ygy másnap álltam neki.még jó h akkor,mert az alaplap teljesen hulla volt,+se nyekkent!mondom hurrá,jön mégiscsak a szyvás,h vettem rohadt drágán 1 lapot,az sz@r,aztán még azt is mondják h nem garis a hiba.jó,akkor irány másnap a váci út.ott a szervyzben )pont idevág...:)

Aktív témák

Hirdetés