Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy nem vigasztal, de a New World katasztrofális startja után mi már nem hittünk az Amazonban. Megbeszéltük, hogy itt semmit se aktiválunk be az első héten. Nyolcadikán mi is a Kadanon kezdtünk, amit a free start után gyorsan lockoltak is, így a többiek nem tudtak bejönni hozzánk. Emellett meg az egyik legtelítettebb szerver lett, így kerestünk egy nyugisabb szerót és mind odaköltöztünk. Otthagytuk a megkezdett karikat, mert úgyse tudtunk volna játszani velük. Mivel nem aktiváltuk be a founders packokat és a többi ajándékot, így mindenünk megmaradt az új szerveren. Most délutánonként van egy 4-5K-s sor, ami általában 40-50 perc alatt elfogy és be tudunk lépni. Nem azt mondom, hogy ez így okés, csak azért írtam le, hogy ezek után én már semmit se hiszek el amihez az Amazonnak köze van/lesz

-
Daelion
őstag
Ezzel a sarokban rohangálással tényleg kezdhetnének valamit.
Én pl nem engedhetem meg, hogy csak így itt hagyjam egész napokra a gépet játékon belül szal ha lépek géptől több órára akkor kapcsolom is le. 'az kéne még csak, hogy ezen a GPU piacon lehaljon AFK közben a ~5 éves vid karim is ami per pill 150k aprón'Ma is sikerült kb ~2 órát játszanom a játékkal de én ezt már betudtam, hogy így lesz pár hétig és nagyrészt buktam a founder pénzem. '30 napos crystaline aura is megy a levesbe így, a petem meg kristályom ami marad az egészből'
Örülhetek ha ezen a héten meglesz a lvl 50.A 'vigasz' csomaggal meg kösz de nem kezdek mindent 0-ról és még a kari neveket is bukva.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest