Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Fogtam mindket kezembe egy-egy giga meretu fegyvert, mindketton
, mindketton az a runa, amistrength scaling upgrade rune . A lampaba betettem azt a szemet, amia charged attackok erejet noveli . Egyik firet procol masik frost-ot.a chargeolas alatt nem engedi, hogy sebzodjek, csak wither damaget kapok Namost odallok ket karddal chargeolni, kozben kapok wither damaget, de ugye amikor rabaszok az ellenre az mind visszajon. Es akkor erre teszek nemi holy/poison buffot consumable-vel, uh a ket kard darabja sebez 800-at kb. Erre nehany ellenfelnel kell meg egy kis utes is, de altalaban akkor mar a foldon fekszenek, uh nem nagy dolog azt meg bevinni. Olyan szepen fekszik mindenki, hogy orom nezni, nekem meg nincs benne kockazat
Erre meg ra lehet venni azt a gyurut, ami noveli a sebzest, ha minnel tobbfele sebzest (tuz, jeg, mereg) viszel be. Nem olyan rossz az a strength build szerintem. Az egyetlen bajom, hogy nem talaltam meg olyan erore jol skalazodo fegyvert, aminek lenne holy damage.
Ha ez egyik ilyen fegyver a mergezest okozo bard a hushed saint-tol, akkor arra meg ra lehet venni egy gyurut, ami a mereggel egyutt bleed-el is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Erre meg ra lehet venni azt a gyurut, ami