Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heihachi

addikt

válasz Woodslave #227 üzenetére

Fogtam mindket kezembe egy-egy giga meretu fegyvert, mindketton strength scaling upgrade rune, mindketton az a runa, ami a charged attackok erejet noveli. A lampaba betettem azt a szemet, ami a chargeolas alatt nem engedi, hogy sebzodjek, csak wither damaget kapok. Egyik firet procol masik frost-ot.

Namost odallok ket karddal chargeolni, kozben kapok wither damaget, de ugye amikor rabaszok az ellenre az mind visszajon. Es akkor erre teszek nemi holy/poison buffot consumable-vel, uh a ket kard darabja sebez 800-at kb. Erre nehany ellenfelnel kell meg egy kis utes is, de altalaban akkor mar a foldon fekszenek, uh nem nagy dolog azt meg bevinni. Olyan szepen fekszik mindenki, hogy orom nezni, nekem meg nincs benne kockazat :D Erre meg ra lehet venni azt a gyurut, ami noveli a sebzest, ha minnel tobbfele sebzest (tuz, jeg, mereg) viszel be.

Nem olyan rossz az a strength build szerintem. Az egyetlen bajom, hogy nem talaltam meg olyan erore jol skalazodo fegyvert, aminek lenne holy damage.

Ha ez egyik ilyen fegyver a mergezest okozo bard a hushed saint-tol, akkor arra meg ra lehet venni egy gyurut, ami a mereggel egyutt bleed-el is...

Új hozzászólás Aktív témák