Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor19
csendes tag
Én is optikával használom a hangfalat, X-Fi 5.1-el és nem rég jöttem rá, hogy ha elkezdesz játszani egy olyan filmet, aminél ég a decode led, akkor a level gombot nyomogatva be tudod állítani hogy a mélynyomó, a center és ami neked kell, a hátsó szatelitek milyen erősítést kapjanak. Én kicsit feljebb állítottam a gyári értékeknél...
-
dgabor19
csendes tag
35 %-os kuponom érkezett, ami a mai napig érvényes.
Ha valaki igényt tartana rá, privátban megtalál... -
dgabor19
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy Logitech Z906-ot és hozzá egy USB-s Creative X-Fi pro-t és az a problémám, hogy 5.1-es filmeknél a párbeszédek nem hallatszanak. Az effektek 5.1-be jönnek, de a beszéd nem és nem tudok rájönni mi a probléma. Próbáltam optikai kábellel, jack dugós gyári kábellel, de ugyanaz van mindkettőnél.
Ha Media Player Classic-ot vagy Windows Media Playert használok, akkor jön elő a probléma... ha pedig BSPlayert, akkor csak 2.1-ben szól a hangfal viszont így van beszédhang. Érdekes, hogy csak ennél a módnál ég a Decode led.Ha valaki tapasztalt hasonlót kérem segítsen. Lehet, hogy a lejátszóban kell valamit állítani, de az is lehet, hogy a hangkártyánál de még az is lehet, hogy valamelyik kütyü nem jó.
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Hobby rádiós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest