Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz PedroStarr88 #5250 üzenetére

Itt is szeretném megköszönni PedroStarr88 topictársunknak a privát segítséget, :R :R
    És egyben le is írom a megoldást, ha valaki hasonlóan járna, hiszen épp azért csodás az a fórum, mert rengeteg segítséget kapunk, kaphatunk egymástól....
    SZóval az AI-t is megkérdeztem, és ugyanezt alátámasztotta topictársunk, hogy sajnos ennek a típusnak "híresen" szar forrasztásai vannak...
    A megoldás nállam az volt, hogy a (nevezzük most így) végfok panelen minden kimenethez tartozik 2-2db kondi! Ezekenek a lábait forrasztottam újra, valamint ugyanaezen a panelen, ha leszereljük, alul van 2db (talán) végerősítő IC (mert ezek vannak hűtve , és ezek forrósodnak) , szóval ezeknek a lábait forrasztottam újra...
    Valójában némi folyasztószert raktam rá , és igy forrasztottam csak újra...

Teszt után a recsegés elmúlt, a PedroStarr88-nak pedig nagyon köszönöm, hogy megmutatta az utat, és foglalkozott a problémámmal :R :R

MÉg egy apró infó morzsa,,,
    Én újonnan vettem ezt a szettet 4,5évvel ezelőtt. Amikor nem használtam, mindíg ki volt kapcsolva, és úgy igazán "meghajtva" szerintem kb. 2-3 havonta egyszer egyszer volt, kb 1-1,5 órán keresztűl míg "kitomboltam" magam...
    Ezen kívűl viszont a mindennapi "tévézéshez" (ami nálunk youtube+streaming) ez a szett adta a hangot...Szóval igazából minden volt használva, de úgy gondolom, hogy nem volt kihajtva a lelke...
    4,5 évig tudott hibamentesen üzemelni...
    Ezt sem nem rossz sem nem jó véleménnyel írtam pusztán csak mint tényt gondoltam leírni, hátha valakinek ez is hasznos infó ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés