- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smish
tag
válasz
jozsi252 #2613 üzenetére
Csatlakoztam én is a klubhoz a hétvégén!
A Media-ban vettem 18 havi 0%thm hitelre. Nagyon szépen szól meg vagyok elégedve vele. Bekapcsolásnál pattan egy picit, szerintem ez lassan Logitech védjegy lesz
Kétlem hogy alumíniumból lenne a gyári hangszórókábel.
Szerintem csak a cinezés miatt nézhetted annak, de kíváncsivá tettél, ha hazaérek megnézem jobban én is.
Ha tényleg alu, akkor én is cserélem.A hangszóró kábelek páronként mindenképpen legyenek egyforma hosszúak. De mivel itt nincs lehetőség beállítani a szoba méretét meg a hang késleltetését mint egy erősítőn, így érdemes mind az 5 hangszórónál a gyári arányokkal dolgozni.
Ha pont akkorára cseréled mint a gyári hossz, nem lehet gond.
De ha a hátsókat hosszabbra cseréled, akkor érdemes az elsőket és a centert is arányosan hosszabbra cserélni, különben furcsán eltolódhat a hangkép valamelyik irányba, mert a hangmérnökök a gyári hosszúságokhoz lőtték be az időzítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest