Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Szatelitek recsegnek, de mint mondtam mindig egy adott részletnél, így inkább arra gondolok, hogy a számokban van ez a hiba. Abszolút nem sokban, de azért gondoltam rákérdezek, mert picit böki a "csőrömet". Nem durva torzításról van szó, de azért lehet észlelni. Alacsony hangerőn is lehet érzékelni. Anno, pár évvel ezelőtt PH!-n olvastam egy fórumot, ahol valaki írta, hogy egy számnál recsegést hall, mindig ugyanazon résznél, de csak magasabb hangerőn lehet érzékelni. Megnéztem és nálam is jelen volt. Ezért lenne jó, ha valakinek lehetősége nyílna megnézni ezeket a számokat. Egyébként Youtube-on is meg lehet tenni, mert, mint írtam ott is hallható, igaz nem olyan mértékben, de ez természetes.
Közben rátaláltam az MP3 lejátszómra, de sajnos zenét nem tudok rátenni, mivel az USB részét nem tudtam működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Építő/felújító topik
- GL.iNet OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest