- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom Maki
tag
Hát nem is tudom, de a napi esti tévézés - család részéről - nem extrém felhasználás. lehet, hogy az energizer volt a gagyi. Mindegy, beruháztam Ansmann MaxE típusu akksikra. Ezek már az új technológiával készültek, majd meglátjuk meddig bírják.
Egyébként most is az a véleményem, hogy azok a fényes sárga ledek az Activity gomb alatt tök fölöslegesen zabálják az energiát, főleg pl. hangerőállításnál. -
Atom Maki
tag
Utánanéztem és olvastam is már korábban róla. Csak arra gondoltam, hogy ha a Harmony egy hónap alatt leszopja az akksikat, akkor nem sok idő marad az önkisülésre
, ergo nem ez lenne a fő szempont. De annyira nem vagyok otthon ebben a témában ezért kértem tanácsot, és meg is fogadom, az újabbfajtát választom.
-
Atom Maki
tag
Na utánanéztem ennek az eneloop-nak. nem tudtam, hogy ez sanyo termék. Anno az iriveremben is sanyo akksik voltak, szóval biztos jó választás. Viszont találtam GP Digital Power-t, ami nagyobb teljesítményű, nem tudom, hogy az jó-e?
-
Atom Maki
tag
Elolvastam már régebben is ezt a topikot, itt most arra lettem volna kiváncsi, hogy kinek van tapasztalata akksi téren, melyik milyen kitartó (Energizer, Duracell, Ansmann, Panasonic, Maxell stb). Erról az eneloop-ról még nem is hallottam, de ráguglizok majd. Igazából most a pénz nem számít (annyira), a lényeg, hogy megbízható és erős legyen.
A háttérvilágítást már levettem. Egyet viszont nem értek, hogy amikor jeleket küld, akkor ezt miért kell olyan erősen vílágító (nyílván többet is fogyasztó) ledekkel visszajelezni. Ugye amik az Activity gomb alatt villognak. Kicsit furcsállom, de ez legyen a legnagyobb gondom a távirányítóval.
-
Atom Maki
tag
Sziasztok.
Pont most futottam bele ebbe az elem-akku gondba én is. Van egy ilyen Harmony555-öm, kiválóan műxik, öröm használni, jó kézbevenni. Talán ezért bírták a legutóbbi elemek csak 19 napig.Épp szeptember 1-én tettem bele 4 db Energizer Ultimate alkálielemet, és ma reggel kézbevételkor: "Replace batteries' felirat fogadott.
Namost legalább egy havi használati időre számítottam ezzel az 1200 Ft-os elemkészlettel de sajna ezek szerint még komolyabb az étvágya.
Mivel a normál használati módon úgysem tud változtatni a 'kiccsaládom', ezért át kéne térnem véglegesen akkuhasználatra. Kéne valami jóféle, nem gagyi kategória akksi, megköszönném, ha tudnátok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest