Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cbalazs01
    csendes tag

1: nem a legjobb a hangzása, és ebben az árkategóriában ha csak a hangzás érdekel akkor van sokkal jobb is, de a gamer kategóriában teljesen korrekt, pláne ha finomhangolod.

2: 3 év alatt egyszer sem volt olyan hogy 100%-ra raktam volna és nem lett volna elég.

3: Elvileg javítottak valamit az első pár kiadás után. Hogy mennyire lett jó azt nem tudom. A régi kiadásban tényleg könnyen tört az a csavaros rész.

4: Teljesen jó, ha csak nem zenei albumot akarsz vele felvenni akkor soha nem lesz gond vele.

problémák amikkel számolni kell:
    -A műbőr fülespárna gyorsan kopik (1-2 év), de lehet venni olcsón cserét.
    -mikrofon, alja, és a füles feletti rész könnyen törik. (utóbbit lehet javították)
    -hangja árához képest nem túl jó, de gaming kategóriában teljesen korrekt.
    -legfontosabb: elég sokaknál van vezeték nélküli kapcsolatbeli gond. Más wifi jel bezavarhat, mint ahogy az is ha nem a töltővel bedugva van használva. Nem mindenkinél jelentkezik, de azért nem annyira ritka.

Nem tudom mennyiért láttad, de most már lehet megéri jobban a g933, vagy a g633, lévén azok kb mindenben jobbak.

Szia Sotyks !

Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Én azért szerettem volna ezt a fülest megjátszani, mert jónak ígérkezett volna a vezetéknélküli használat. De az a helyzet, hogy akor inkább beruházok a Logitech G933 - ra gondolom, hogy azzal jól fogok járni, mivel mint írtam hosszútávra szeretnék tervezni.

Igaz, hogy egy olyan tipus amiről még kicsomagolós videót sem találtam magyar nyelven. Sőt még tesztet sem.

Ha mákom lesz abban az esetben nem csinálok rossz vételt. Mert már megrendeltem Hollandiából.

Új hozzászólás Aktív témák