Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3cK
tag
válasz
sotetlovag97
üzenetére
Hali!
Bocs a kései válaszért.
Jah, általában küldenek 1 újat, nem minden esetben, és nem minden perifériánál foglalkoznak javítással. Amikor nekem is eltört a füles, nekem is küldtek 1 újat, de a régit használtam 1 idejig, mert rendeltem neten hozzá alkatrészt és meglett oldva a probléma, az újat meg elraktam addig.
Ami belűről van műanyag kis fedél vagy micsoda, amit 4 csavar tart, az tört szét, és szétjött a füles. Utána még 1 évig használtam, aztán odaadtam unokatesómnak, én meg elővettem a vadi újat.
És igen, arra is 3 év garancia van, mintha csak vettél volna 1 újat.
Én amikor németben dolgoztam akkor rendeltem meg az alkatrészt hozzá, ezen az oldalon: [link] Mivel sajnos csak németországon belül szállítanak, de nem is mindig van mindenféle alkatrész. De ebay-on is vannak alkatrészek pár 1000 Ft-t ért, akár ingyen szállítással is. Ezt ajánlom azoknak akiket zavar ha lejön a bőr a fülpárnáról, mivel azok kb 2 évet bírnak csak ki maximum sajnos. 1500 Ft-okért vannak kb ebayon fülpárnák, én is rendeltem már 2 párat, régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest