Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
A második levélben írottak totál az én hibám, ezt elismerem. Azt tényleg keményen benéztem!
Kicsit óvatosabban fogalmazz légyszíves, nem szeretem az ilyen cinikus megjegyzéseket!
És továbbra is azt mondom, hogy amíg nincs benne az alapfeladatban, hogy a mozdony és a vagonok eredeti helyén a sínpár milyen hosszú, addig akár úgy is értelmezhető a rajz alapján, hogy megegyezik a mozdony és a vagonok hosszával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És továbbra is azt mondom, hogy amíg nincs benne az alapfeladatban, hogy a mozdony és a vagonok eredeti helyén a sínpár milyen hosszú, addig akár úgy is értelmezhető a rajz alapján, hogy megegyezik a mozdony és a vagonok hosszával!