- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz
radi8tor #340088 üzenetére
Úgyis viszem éves szervízre lassan, utánakérdezek.
@Qru
Igen néztem a gyárit, viszont 125 ezer, elemes ultrahangost meg kb a harmadáért már találtam. Spray-el teszek én is egy próbát.
A motorteret (lekopogom) még békén hagyták, de reggelre az autón szoktam találni mancsnyomokat. -
Peetey91
senior tag
válasz
macilaci78 #340086 üzenetére
Annak nem néztem még utána, hogy ezzel mi a helyzet, de elnézve a terméket lehet, hogy nem lehetne nyom nélkül levenni a szervíz stb idejére, mint egy sima ultrahangos elemeset, igazad van! Na dejó.
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Nyest témában kérnék segítséget, sajnos vannak a környéken ahol parkol az autó és szeretném megelőzni a későbbi esetleges bajt. 2024-es Mazda CX5.
Ezt a Kemo nagyfeszültségű lapos elemes UH riasztót néztem: [link] Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel, vagy ehhez hasonló készülékkel?
Vagy másik opció a gyári, amit beszerelnek a szervízben, csak az 125 ezer. Annyival többet tudna, hogy akár megérné a felárat vajon? -
Peetey91
senior tag
Sziasztok! 6 éves Hyundai i30-ot vettünk nemrég. Az alja szerencsére még az előzetes átvizsgálás alapján szép, nem kezdte ki a rozsda. Sajnos fedetlen részen tudom csak parkoltatni Budapesten télen-nyáron, ezért gondoltam, hogy hosszútávon meghálálná egy minőségi alvázvédelem. Még 3-4 évig biztos szeretnénk hajtani az autót.
Jelenleg ezt a dinitrol-os védelmet éri meg használni?
Találtam pár céget a neten akiknél 100k körül van, ha tényleg van értelme nekem megérne annyit, hogy ne rohadjon szét az autó. Esetleg valakinek van pozitív tapasztalata, tud tippet adni, hogy hova érdemes vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest