Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz konci79 #241912 üzenetére
Amikor sűrű tömött sorban jönnek fel a pályára, borítékolható, hogy lesz legalább egy faszagyerek, aki egyből a belsőbe ugrik a valamelyik kamion elé. Az pedig messziről látható volt, hogy a zöme csak illemből várta meg, hogy a záróvonal szaggatottra váltson, húta is a kormány. A videót beküldő hősünk is feltehetően azért sorolt be a belsőbe ideje korán, hogy ne ragadjon be a kapaszkodó sávról besorolók közé, hanem akár feltartva a belsőben érkezőket, mielőbb túljusson a helyzeten. De mivel hátulról semmi sem látszik, így nem ismert a teljes szitu.
Ahogy mondod, semmi váratlan nincs a videón.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dorian
félisten
válasz konci79 #241912 üzenetére
1-2? Ilyenkor tizedmásodpercnél kevesebb időd van döntést hozni.
Egyszer én is jártam így index nélkül elém bevágóval. Vagy full gázt adok útszélre húzódva és jó eséllyel elsuhanok mellette, vagy satuféket és akkor valszeg belecsúszom és még a hibás is én leszek.
Előbbi mellett döntöttem, jól.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
tboldi
nagyúr
válasz konci79 #239161 üzenetére
és Richard!:
Ja, ezért voltam kíváncsi, nálunk 7,6 volt legutóbb ugyanezzel a Multijettel.
Mondjuk futárkodva hiába sok a városi elindulás-megállás, egy egész műszak alatt van ideje bemelegedni rendesen, nem úgy, mint nálunk. És továbbra is hiszem, hogy anyum vezetéstechnikailag nem épp fogyasztásra optimalizált.
Amikor én vezetem, kb. 1 literrel kevesebbet ír a BC, pedig a változó geós turbó miatt néha én is odalépek neki.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
válasz konci79 #154678 üzenetére
Volt egy idoszak, amikor az Agipos forensis kartya megszunt az Agippal egyutt, akkor lett ez a feltoltos "mol green card", amit mondasz. Ez is megszunt. Most "mol partner" kartya van, ami azonnali forint kedvezmenyt es pontot ad, a pontok pedig kesobb levasarolhatok 1 pont 1 forint ertekben. Lasd #154676.
En most egy netriskes mol kartyara varok. Ennel is ugyanezek a kedvezmenyek vannak, mint a forensisre?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz konci79 #154682 üzenetére
Ja hogy azt tudnom kellene mikor volt, értem, bocsánat a tudatlanságot miatt, én kérek elnézést
UI.: 2016. augusztus 01., hétfőAmúgy azért kérdeztem, hogy tegnap voltál bent, mert akkor tudatlan volt a lány, ha 3 éve akkor még más rendszer volt
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
válasz konci79 #153120 üzenetére
Én nagy híve vagyok a 3 betűs rendszereknek, mert engem kocaautóst ez véd meg és ez védi meg a többieket is akik mellettem közlekednek más autóval. Persze mindenkit nem fognak ezek se.
rbalint88
A veteránra ott az OT. A régi autósok 90+%-a nem azért ül benne, mert érdekli a veteránozás, hanem mert vagy annyira csóró nem tudja lecserélni (ez egy valós érv) vagy mert egyszerűen agyhülye és nem érti meg saját magával cseszik ki egy régi autóban tespedve, szerintem ez a többség. Én legalábbis errefelé olyan embereket látok indokolatlanul 20 éves autókban akiknek tökre nem kéne és nem esne nehezére. Majd mikor a nem megtervezett utascella rátekeredik akkor lesz ideje átgondolni egy faládában fekve. Bocs, de én félek meghalni, úgyhogy szeretem a csillagokat meg a három betűs dolgokat amik értem vannak. Persze tudom, ezt nem szabad kierőltetni a közösségre is. Nem is akarom, csak írtam.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz konci79 #153120 üzenetére
A veteranok ezzel el lennenek kaszalva teljesen. Szerintem sem az a megoldas, hogy tiltsakbea, hanem a megfelelo muszaki allapotot kell betartatni es a fejekben rendet tenni. Tegnap se ert sokat a merciben a csodafek es a sok harombetus, mert a mama egyszeruen nem nyomta meg. Ma hazafele az M1-en attol kaptam agyfaszt, hogy bujnak be az embereke egymas seggebe 130-140-nel, holott tomott az egesz palya, valaki elnezi egy picit, egybol csattanas van... volt egy angol rendszamos hulyeroman, annak vagy 5x kapcsoltam kodzarot, mire megertette, hogy tartson tavolsagot...
orulok, hogy most masfel hetig nem lesz muszaj autoba ulnom. -
félisten
válasz konci79 #150745 üzenetére
Olyat találtam, hogy a 95 ösbe max. 5 %lehet...
Minimum 5%-nak kell lennie minden benzinfajtánál, ez fog megemelkedni jövőre 10%-ra.
A kútoszlopon E5 és E10 a jelölése.Az, hogy a kocsi másképpen viselkedik a különféle benzinekre, inkább a benzinben lévő adalékoknak köszönhető. Jellemzően ahol a legolcsóbb (pl. Auchan), ott mindenféle adalékolás nélküli benzint tankolsz.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz konci79 #143356 üzenetére
Gyárban szerintem csak a nyers, kicsit olajos anyagot fújják le sokszor amolyan fél rétegben. Volt már, hogy új alkatrészről csak úgy pergett le a festék pár foltban... Szerintem ha teljesen biztosra mennél, érdemes leszedni fémig. Otthon is megoldható, pár ezres egy homok pisztoly mellé némi kvarchomokkal, vagy drótcsiszoló körkefe fúróval/sarokcsiszolóval.
tboldi: most, hogy mondod, egyszer próbálkoztam kétértékű piros LED-ekkel is, ott az egyik totál kiment, a másik meg csak félig működött szóval abszolút jogos a márkás cucc.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest