- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Autóstali lefújva Január 4-én Budaörs Auchan totemoszlop alatt[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Reggie0 #327684 üzenetére
Erről van egy éjjeli sztorim, még a kovid utánról.
Volt a kerületben két túlbuzgó bohóc.. egyik éjjel megyek haza.. átlag skoda előttem, harminccal gurulgat éjjel egykor a kuka üres úton.. záróvonal.. huszonötre lassít.. rávillogtam.. erre megáll a zebránál.. körbenéz.. továbbment, záróvonal vége, én ENTER, kikerültem.. erre felbassza a kéket.. Na akkor úgy szálltam ki a kocsiból hogy "ezzel szórakoztok éjjel egykor BAZDMEG, normálisak vagytok?!?!?!" Szóval megvolt az alaphangulat.. papírok.. hohóó.. lejárt a jogsi, meg a műszaki.. -aha.. de a kovid miatt még érvényxesnek számíttanak, az megvan? -De nem -De igen -De ez mi jobban tudjuk, hogy olvastam e a közlönyben a rendeletet mert ő igen.. blabla.. szó szót követett úgy felcsesztem az agyát, hogy aszondta ő nem foglalkozik ezzel, hív egy rendészt aztán megnézhetem magam.. aha.. rádiózott. megjelent egy valódi bóbitás rendőrautó.. kiszálltak, ezek elmondták nekik a szitut, a két rendőr a bóbitásból közölte velük hogy igenis az okmányok érvényesnek tekintendők mert még tart a kovid miatti türelmi idő.. bla bla.. Fhú azt a fejet látni kellett volna rajtuk, persze elnézést valahogy büdös volt nekik kérni.... de azóta se láttam őket a kerületben.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest