- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Reggie0 #327684 üzenetére
Erről van egy éjjeli sztorim, még a kovid utánról.
Volt a kerületben két túlbuzgó bohóc.. egyik éjjel megyek haza.. átlag skoda előttem, harminccal gurulgat éjjel egykor a kuka üres úton.. záróvonal.. huszonötre lassít.. rávillogtam.. erre megáll a zebránál.. körbenéz.. továbbment, záróvonal vége, én ENTER, kikerültem.. erre felbassza a kéket.. Na akkor úgy szálltam ki a kocsiból hogy "ezzel szórakoztok éjjel egykor BAZDMEG, normálisak vagytok?!?!?!" Szóval megvolt az alaphangulat.. papírok.. hohóó.. lejárt a jogsi, meg a műszaki.. -aha.. de a kovid miatt még érvényxesnek számíttanak, az megvan? -De nem -De igen -De ez mi jobban tudjuk, hogy olvastam e a közlönyben a rendeletet mert ő igen.. blabla.. szó szót követett úgy felcsesztem az agyát, hogy aszondta ő nem foglalkozik ezzel, hív egy rendészt aztán megnézhetem magam.. aha.. rádiózott. megjelent egy valódi bóbitás rendőrautó.. kiszálltak, ezek elmondták nekik a szitut, a két rendőr a bóbitásból közölte velük hogy igenis az okmányok érvényesnek tekintendők mert még tart a kovid miatti türelmi idő.. bla bla.. Fhú azt a fejet látni kellett volna rajtuk, persze elnézést valahogy büdös volt nekik kérni.... de azóta se láttam őket a kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged