- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Reggie0 #327684 üzenetére
Erről van egy éjjeli sztorim, még a kovid utánról.
Volt a kerületben két túlbuzgó bohóc.. egyik éjjel megyek haza.. átlag skoda előttem, harminccal gurulgat éjjel egykor a kuka üres úton.. záróvonal.. huszonötre lassít.. rávillogtam.. erre megáll a zebránál.. körbenéz.. továbbment, záróvonal vége, én ENTER, kikerültem.. erre felbassza a kéket.. Na akkor úgy szálltam ki a kocsiból hogy "ezzel szórakoztok éjjel egykor BAZDMEG, normálisak vagytok?!?!?!" Szóval megvolt az alaphangulat.. papírok.. hohóó.. lejárt a jogsi, meg a műszaki.. -aha.. de a kovid miatt még érvényxesnek számíttanak, az megvan? -De nem -De igen -De ez mi jobban tudjuk, hogy olvastam e a közlönyben a rendeletet mert ő igen.. blabla.. szó szót követett úgy felcsesztem az agyát, hogy aszondta ő nem foglalkozik ezzel, hív egy rendészt aztán megnézhetem magam.. aha.. rádiózott. megjelent egy valódi bóbitás rendőrautó.. kiszálltak, ezek elmondták nekik a szitut, a két rendőr a bóbitásból közölte velük hogy igenis az okmányok érvényesnek tekintendők mert még tart a kovid miatti türelmi idő.. bla bla.. Fhú azt a fejet látni kellett volna rajtuk, persze elnézést valahogy büdös volt nekik kérni.... de azóta se láttam őket a kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingyenes az Epic Store-ban a Cat Quest II
- További aktív témák...
- EVGA 750 BQ 750W
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest