- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Úgy volt vele, hogy az jó neki. A neon meg pár forint, le lehet venni, ha nem kell.
Persze a bőrt ki kell cserélni a többi okés.focvis: Mi cigós ezen? Rendes spoiler szett van rajta csak kéne rá jobb kerék!
Emunem: Kell csináltatni kártyát és fogsz tudni parkolni!
BP-n a parkolás egy katasztrófa. Infrastruktúra, parkolás nulla. Parkolóházak kellenének oda.
hobizoli: Igen ezek durva képek. Emlékszem rájuk gyerekkoromból. Jók azok a színes Ladák, Skodák, Dáciák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Háztartási gépek
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest