- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Ma sikerült videót készítenem a rángatásról, most különösen erős volt [link] és jól látszik amit írtam korábban is, hogy az indítás után kb. 20 másodperccel kezdi és kb. annyi ideig is tart, utána viszonylag jól jár a motor, menet közben semmi hiba sincs, olajat nem eszi, fogyasztás 6L körül van. Jövő szerdán megyek vele szerelőhöz remélem kiedrül a rángatózás oka, mert eddig a legkülönbözőbb tipeket kaptam:
o folytószelep(ház) elkoszolódott (típushiba)
o szelephézag
o alapjárati motor
o gyújtótrafó (már volt cserélve, ezt kizárnám)
o váltózó szelepvezérlés / VTC kerék
o injektor
o kartergázcső
o lambdaszonda
o szenzorok, MAF/MAP/IAT/ stb.
o bármi ami a keverékképzéssel kapcsolatos
o adaptáció Lexia-valA motortató gumibakokat is cserélni fogja, mert nagyon mozog a motor, de számomra most elsődleges a rángatás kijavítása.
-
gg72
veterán
Egy fb-csoprtban ráakadtam [link] , hogy már két tulajnak is hasonló rángatós gondja volt, mint nekem és nekik egy akksicsere megoldotta a dolgot. Én is kaptam tegnap kiróbálásra egy új akksit és tényleg mintha egyenletesebb lenne az alapjárat. Érdekes, mert inídtási problémáim sosem voltak, az igaz viszont, hogy a kocsi a régi akksival indításkor rendre "Economy" módban volt.
Szóval akkor új akksit is kellene venném és mivel gyári eredetileg [60Ah/640A] volt, a mostanim pedig 62Ah/540A, gondoltam a gyárival megegyező kapacitásút vennék bele, ezt a kettőt szemeltem ki:
[Exide]
[Electric Power]
Mit ajánlanátok? -
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest