Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
válasz
dethroner #144958 üzenetére
Elég csálén áll a fényszóród, élég ha csak pár fokot áll felfelé, akkor az 10-20-30 méteren már nagyon sokat jelent.
Az első képre reagálva: a fényerő még tűrhető, de nagyon egy helyre világít, nincs szélesség a vetítésiképnek, ezért nem világítja meg megfelelően az út melletti részt.
Viszonyitás képpen, nekem ilyen volt, amikor szinte semmit nem láttam, kép alapján nálad még egy kicsit talán jobb a helyzet, mint nálam volt: [kép]
Felújítás után pedig ennyivel nagyobb területet világít be, igaz halogén vs. xenon, de a lényeg látszik: [kép]
Már az előző képnél is ott volt a tábla jobb oldalon az út mellett, csak annyira szarul világított, hogy egyáltalán nem látszott.Amúgy teljesen véletlenül méterre pontosan egy helyen készült a két kép, egy év elteltével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Lamax E-Scooter S11600 Elektromos Roller
- Csepel Traction 100 férfi fekete kerékpár, 28 colos kerékkel
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest