- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
D4rkm4n #13760 üzenetére
Kuplung munkahenger probléma lesz, én is szívtam vele pár hónapja. Lábfejjel nyúlj a kuplungpedál alá és húzd fel, majd nyomd ki, aztán ezt ismételgesd néhányszor. Szerencsés esetben a pedál felkeményedik és többet nem lesz vele problémád. Ha nem jön be, akkor légtelenítés, ha az sem akkor valószínűleg kuplung munkahenger csere. (Nem egy nagy tétel, szerintem Corsánál max. 10k körül lehet az alkatrész.) Majd a szerelő megmondja. A kuplung szerkezetnek, tárcsának, kinyomócsapágynak nagy valószínűséggel semmi baja.
westcoastog: Részvétem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest