Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #118918 üzenetére
Ovakodjatok azoktol a "kozmetikaktol", ahol a kulso-belso 3500.
Szeretik ugyanazzal a szivaccsal mosni a kasztnit, mint amivel a fekporos kereket. Egy tisztesseges kulso belso nem johet ki 3500-bol, mar csak az ido miatt sem. Elkapkodjak, nem torlik at a falcokat, felniket, megsertodnek, ha szolsz, hogy ez kozel sincs meg kesz, stbPersze, ha mindegy, akkor nem szoltam, csak nalam sajnos ez nem jatszik.
EQ: csatlakozom. Nekem pl a TT csomagtere is indokolatlanul nagy. (Evente 1x kell nagy csomagter, de az Ampera 310literesevel is abszolvaltam azt a feladatot )
De sajnos tudjuk, hogy kell, a magyar ember a horvat apartmanba mindent itthonrol visz, kell a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest