Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Öt óra alatt négy ittas román teherautó-sofőrt kapcsoltak le a határon [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Doki16 #137146 üzenetére
"De valamiért az emberek fejében az erős fény tisztelete parancsol. Tudom ez hülyén hangzik, de mint jelenség megfigyelhető."
Ezt én is megfigyeltem a macskámon
Amúgy, Audi még mindig megvan?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #137139 üzenetére
Én is tartom a kapcsolatot a német főnökkel, ahol melóztam. Mondta, hogy nyugdíjasként mindképpen eljön Erdélybe (60+) - csak erdélyi magyarok dolgoztak nála utóbbi 8 évben. Előtte volt lengyel is, de azt mondta, ezután csak magyar.
-
gzbotii
nagyúr
Tudod mi a durva? BP előtt egy félmilliós román nagyvárosban éltem, volt két év, amikor napi 100-150km vezettem. Ott is élhetőbb a forgalom mint itt Szóval lehet románosofőrözni, de a budapesti közlekedők 80% szerintem qra befoghatná. Tegnapi szitu (ha már köpködés megy): Róbert Károly - Lehel sarkán annyira át kell suhanni 5 drb illetőnek a sárga végén (inkább piros eleje), hogy egy szirénázó mentőautót kettőnek is sikerült majdnem kiütni. Aztán a csávókám a Hungárián az útszéli parkolóból kihúz elém 2m-el (szó szerint), index nélkül, csak győzzek fékezni. Azt ne mondja, hogy nem látott, mert tömve volt a teljes körút.
Kukás autó rámhuz mert az én sorom +3kmph jobban haladt (előttem volt kb 6m, a kukás autó ennél hosszabb). Próbáltam maradni a helyemen, mert mondom nemá' gyökrereskedünk...de annyira leszarta, hogy muszáj volt engedni (neki céges vas, lesz benne 0 kár, én meg járhatok hetekig zúzott autóval).[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz hülyegyerek #136725 üzenetére
És miért kérdezték meg, ennyire füstölt:
Vagy csak traktor hangja van?
-
gzbotii
nagyúr
Komolyan mondom, betegek az emberek itt BP-n. Tegnap este egyszerre fogtam ki két olyan totál full kretént, hogy minimum kényszergyógykezelés kellene nekik, nem jogosítvány. Szentendrei út, megyek a külsőben, egyszer látom, hogy érkezik egy Arteon keresztbe, a legbelső sávból, de mint valami őrült, mert én voltam az első a sorban és majd hátha elpárolgok. Tol kb 2m-ről. Mondom jóvan', menj ha menni akarsz, így besoroltam a középső sávba. Ekkor valaki a középsőből állt ki a külsőbe. Az Arteonos köcsög (jobb szó nincs rá), lendületből beállt a seggébe, szó szerint 25-30cm a Fusion mögött - láttam, mert melléjük értem. Két tenyerem nem fért volna be a két autó közé. Wtf. 60-al mentünk + viszonylag sűrű forgalom. Egy Fiestás ugyan azt játszotta..1 méterről tol engem (lökhárítója nem is látszik a visszapillantóban), a középső sávban, amikor van előttem még 3 autó. Aztán kezd cikázni. Kivág a külsőbe és be akar vágni elém, ahol nem volt már 3m, mivel piros lámpa miatt már lassítottunk megálláshoz...na mondom gyere, fékezés helyett gázra léptem, amikor ezt látta akkor végül kihúzta az orrát előlem. Mi a faszomat szednek egyesek?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz molnarpeter #136342 üzenetére
Cumi
Mekkora a kár, lehet olcsón orvosolható?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Valakinek konkrét tapasztalat az Autopal-al? Megnéztem pár értékelést (az autókra), meglepő a helyesírás és a szókészlet is nagyon standard. Gyakorlatilag minden másodikban szerepel a rugalmas és a pozitív kifejezés
-
gzbotii
nagyúr
válasz #89309696 #135931 üzenetére
Mondjuk az, hogy 2-3 havonta hazamegyek látogatóba, nem épp nevezném ingázásnak
(#135941) Fehér Farkas: rokon haverja egy 125ccm motort berhelt egy mopedre (50 helyett). Ha rendőrt látott, akkor csak szép alapjáraton kínozta, hogy meg ne hallják a hangját. Máskor meg nyélgáz.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Speeedfire #135758 üzenetére
...azért egy handrás alert* is jöhetett volna
*vagy bár leírni, kitől a van a videó...
-
gzbotii
nagyúr
válasz stickermajom #135449 üzenetére
Hát de milyen víztárolásra alkalmas edény vagy már, hogy mert egy Civicet levillantani, az pörgére és a racsera született. Pofátlan
Két hete M3-on egy olyan kis fiatal srác verette laza 105-el a belsőben, hogy ha rendőr lettem volna, azért kiszedtem volna, hogy van-e jogsija, mert max 13nak nézett ki. Utolérem, kihúzódik, majd ahogy elmentem egyből vissza. Amíg láttam mögöttem, legalább még két másik autóval is eljátszotta ugyan ezt. Remélem, nem volt jogsija, és azért nem tudja, mi a szabály, nem azért, mert meg se tanulta.
-
gzbotii
nagyúr
válasz K Norbi #135276 üzenetére
Passz, nem az én kezem. Csak nem gondolod, hogy 4,5km/h mellett elengedtem a kormányt fotózni, hat nem vagyok én huligán, minek nézel
focvis: “A tiéd gondolom, motoros.“ - elektronyos, egész pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Aki esetleg maradt BP-n a hosszú hétvégén is, annak ajánlom a Dunakeszi Airshow és retro auto kiállítást. ZAZ-tól a Mustangig, Trabanttol az Ak-67 -ig sok mindent meg lehet nézni, na meg persze mindenféle repülő szerkezet, amit ki is lehet próbálni.
-
gzbotii
nagyúr
via TC [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz rbalint88 #134645 üzenetére
Mi 2016 kora őszén voltunk, csak a Piazza del Duomon "támadtak le" a bevándorlók és próbáltak meg eladni kínai bóvli karkötőt 2€-ért.
Nekem rendezettebb városnak tűnt mint BP, elég normális helyen vettünk ki apartmant, pár kilométerre a belvárostól.
De tény, hogy oda se mentem volna, ha nem anyumnak lett volna ajándék utazás, a közeljövőben amúgy sem tervezek oda menni, mivel nem igazán érdekel OlaszországJövő nyárra viszont már nagyon szeretném összehozni az Észak-Macedónia-Albánia-Bosznia körutazást,
csak addig még kell gyűjtögetnem a kiscímletű eurósokat a yardnak .(#134648) SzlobiG: ilyen autópark a NUSZ-nak van...ott dolgozol?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kisza25 #134637 üzenetére
Immissionsschutzgesetz Luft szakszon 2.000€ +10kmph, tudtommal
(#134638) rbalint88: én csak egyszer voltan Milánóban, három éve, ott tudtak - de ugye egy északi világváros azért más mint Szicília.. De munkám miatt beszéltem regionális managerrel onnan, aki szinte tényleg csak mutogatni tudott angolul.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Gaben92 #134621 üzenetére
Mondjuk a nem is annyiból kell kigazdálkodni a 150€ sörre, mint Sárbogárdon
Keresztapám évek óta Norvégiában él, Oslo környékén egy átlagos családi házra 2000€ fizet, mint albérlet, ~6.000€ keresett, amikor utoljára beszéltünk erről. És ez semmi extra. De a sarkkörön túl egy 0,5 kóla mondjuk 18€ volt, szupermarketben.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz focvis #134610 üzenetére
Azért ott is megvan az, hogy a szél hoz egy forró légtömeget afrikából (Calima), ami eléggé elviselhetetlenné teszi az éghajlatot.
Na meg, hol lehet ott havon veretni?
Drága a pia dolog az valóban szomorú, de a rafkós finnek ezt is megoldjákWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Gaben92 #134603 üzenetére
Ahhoz nem, de minden máshoz IS!
(#134601) Fehér Farkas: csomagolj, este indulás!
Viccen kívül, a budapesti nyarak nekem kínszenvedés, +35 - +40 fokok nekem a teljes halálom. -20at bírom, úgy nőttem fel, hogy az teljesen megszokott jelenség. Most Karácsonykor is, amikor otthon voltam két hétig, volt olyan nap, hogy akár -8ra is felmelegedett az idő!
-
gzbotii
nagyúr
válasz Gaben92 #134596 üzenetére
Mivel az itteni klíma kezd a forró félszáraz lenni a mérsékelt kontinentálisból...nekem meg +25 fok fölött már kényelmetlen, így én is gondolkodom egy Dánia/Norvégia/Finnország témán.. Amúgy is a kedvenc évszakom a tél
-
gzbotii
nagyúr
válasz molnarpeter #134546 üzenetére
Tudom, nem is te vetted komolyan
-
gzbotii
nagyúr
válasz trialboj #134524 üzenetére
Milyen felhasználásra kell? Városi 2-3km, vagy Nagyvárad - München kéthetente? Fontos a nagy puttony, kell a kombi? Astra méret továbbra is megfelelne?
Itt tedd még fel a kérdésed: milyen autót vegyek topic
Amúgy képek alapján nem tűnik annyira rossznak a helyzet, tudni miért lenne olyan sok a javítás?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Stylewars_kp #134372 üzenetére
Pixel simán lő ilyen képet.
-
gzbotii
nagyúr
válasz stickermajom #134212 üzenetére
Szerintem ezekben azért van egy elektromos olajkeringető, épp az ilyen esetek miatt.
-
gzbotii
nagyúr
-
-
gzbotii
nagyúr
Karotta magánakciója: saját YT csatorna. Itt az első rész:
Miért rosszabb itthon a Tesla, és egyéb hírek a jövőből | Karotta KözlönyWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz szabonagyur #134090 üzenetére
Összetört vontatmányból szórta meg az M5-öst egy kamionos.
Meglepetésemre, ez szerb.Az a durva, hogy a környező országokhoz képest, itt a legmagasabb büntetés a trafinál (fizetéshez arányítva végképp), akkor miért nem tudnak ezekre is egy 4-600.000 kiróni + forgalmi + jogsi + egy közúti veszélyeztetés.
-
gzbotii
nagyúr
Aucs: egy kis jégeső volt Szilágy megyében. Aki szereti az autókat, csak saját felelősségre tekintse meg
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz Speeedfire #133908 üzenetére
Egész Budapest ilyen
-
gzbotii
nagyúr
válasz Speeedfire #133805 üzenetére
Olyan sok kell bele? Golf IV-nek 2.0 illetve 1.9 kell*. Leonba meg 2,5
*Két személy, kevés csomag.
-
gzbotii
nagyúr
válasz mycso #133773 üzenetére
És az ott körforgalom? Vagy csak egy kör alakú, jobbkezes útkereszteződés? KRESZ oktatáson külön kiemelték, hogy van ilyen is. Ilyenkor nincs kint körforgalom jelzés, csak macisajt mindenkinek.
Nagyváradon is van egy ilyen, ma jöttünk ide wellnessbe, épp láttam.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Johnny_vT #133744 üzenetére
"Romániában a körforgalomban az érkezőnek van elsőbbsége nem pedig a bent lévőnek"
Big fucking no.
"mindig elmeséli, hogy neki így tanították"
Ha ő így emlékszik, akkor ajánlom neki, hogy olvassa át újra a KRESZ-t, de alaposan, mielőtt valahol valami balesetet okoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz MrSealRD #133490 üzenetére
Ha egy év alatt ment bele 240.000Km, akkor gondolom nem a Jászai - Könyves Kálmán - Orczy tér háromszögben került bele. Ha pályán megy 110-150 között, kétlem, hogy 1400rpm járna a motor.
Benzines láncos, vagy ott miért nem kell vezérlést cserélni?
(#133489) hülyegyerek: amit írtam a kettőstömegűről, az igaz a DPF-re is.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz stickermajom #133485 üzenetére
Ennyi a benzinhűség ára.
-
gzbotii
nagyúr
válasz focvis #133364 üzenetére
Ezek már itt is jelen vannak
Olyan három éve nagyon agresszívan terjeszkedtek romániában, nem néztem utána, de szerintem tarolták a piacot...rengeteg autójukat lehetett látni az utakon.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz dellfanboy #133337 üzenetére
Érdekes, nem is tudtam, hogy hasonló oldal/szolgáltatás elérhető nálunk is.
Ez tényleg jó lehet arra, ha valakinek kell SOS egy autó (pl 8+1 személyes) vagy, hogy tartós tesztelni tudd a kiszemelt típust, ha esetleg fent van az oldalon.(#133339) bitpork: szoktam látni a környékünkön egy illetőt, aki az ősszel szakadt Ticoval nyomult, most egy X5 BMW.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz szabonagyur #133108 üzenetére
Ha már témánál:
"az idős férfi nem sokmindent láthatott, 25-30 km/h körüli sebességgel közelítette meg az útszűkületet, és hiába integetett a sárga színű láthatósági mellényt viselő jelzőőr a kezében egy „Állj!” jelzésű tárcsával, a jármű bal részével elütötte őt" - [link]When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Reggie0 #133070 üzenetére
Arra utalta, hogy az, amit a videóban láttunk, nem egy idegen jelenség Budapest utcáin.
Persze, szerintem is járná érte a segbekuki fémforgáccsal meghintve, de ez egy másik történet.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz bajnokpityu #133057 üzenetére
Budapesti vezetési stílus, a piroson áthajtás, állj ki bármelyik jelzőlámpa mellé, nincs olyan, hogy legalább egy autó ne menne át a teli piroson...
Másik módi, az indexelés nélkül bevágni két autó közé, ha van ott 5m. Úgyszintén megfigyelhető a városban bárhol.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest