Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Reinstall ugyan még nem volt,de talán nincs is rá szűkség, mert friss telepítés nincs semmi elállítgatva, de még a Win is friss. Igazából azt csinálja, hogy amikor rányomok a többjátékos módban pl. a játékok listájára, akkor felhasználó nevet kér, ha beírok valamit(pl. amit az elején az első indításkor kért és én megadtam valamit), azt nem fogadja el. Igaz, hogy eleve ott van felül, hogy „regisztrált felhasználó neve” ami üres, de régen, mivel nem vettem meg a játékot, oda nem kellett semmit írni, de ettől függetlenül ment a demó szerverekkel.
Szerk: Hoppá, azt hiszem megvan a hiba, a demóhoz is regelni kell, na ilyen régebben nem volt. Sok infót nem kér a embertől, úgyhogy nem ütközik a szigorú elveimbe, hogy regisztráljak.

Kösz wody21, ha nem linkeled be az LFS oldalát, ahol persze „milliószor” jártam már(de most jobban körülnéztem), nem tűnik fel, hogy mit rontottam el.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest